A rovatot
szponzorálja a

Webáruház indítás
lépésről lépésre

Itt egy helyen megtalálsz minden olyan gyakorlati tudnivalót, ami egy webshop elindításához szükséges. A cikksorozat folyamatosan további témákkal bővül, hogy elkerüld a zsákutcákat, gyakori buktatókat.

A rovatot szponzorálja a

04 Webáruházindítás
A webáruház indítása azért is komoly felelősség, mert sok olyan aranyszabály van, amit nem megfogadni, hanem kikerülni érdemes. Összegyűjtöttük a legveszélyesebb "jó tanácsokat".
webshop
Minden e-kereskedő arról álmodik, hogy felépíti a webshopját, ami azután csak szépen termeli a pénzt. Ám ezen az úton számos banánhéj vár rá, amit, ha figyelmen kívül hagy, az álom így rémálommá válhat. Ezt a témát járja körbe a webshopok indításáról szóló sorozat 3. része. 
webáruház
A webáruház építése szakmai felkészültséget, a dizájn iránti érzéket, a bevált és az egyedi ötvözésének képességét igényli. Szerencsére bőven támaszkodni lehet mások tapasztalataira és tanácsadók segítségére. Erről szól a webshopindításról szóló sorozatunk második része. 
webáruház
Az elektronikus kereskedelem világát ismerők szerint: mielőtt valaki webshop vagy webáruház indításába kezd, egy dolgot feltétlenül tisztáznia kell magában. Azt, hogy készen áll-e vállalni ennek minden nehézségét?
dobozos1
Alaposan fel kell kötnie a nadrágját annak, aki el akar igazodni a legjobb e-kereskedelmi platformok között, főként azért, mert mindegyik másban jó. Ez derül ki a szoftverek összehasonlításából.
Cserhati-Herold-Janka_krea01
A nehéz pillanatokban mindig emlékeztettem magamat, hogy lényegében a szabadságért dolgozom - mondta Magyarország első, hormonmentes fogamzásgátlási eszközökre specializálódott webáruházát alapító Cserháti-Herold Janka. A Hormonmentes.hu egyáltalán nem tabudöntögetőnek indult.
kukoly_krea01
"Nem engedem el az érdeklődők kezét azon a ponton, hogy megvan a termék és elkészül a webáruház" - ígéri Kukoly Dávid, aki online edukációs missziót indított a 'Hogyan lesz hosszú távon is jövedelmező egy webshop?' témakörben.
b2b_krea01
A B2B webáruház indításakor az online értékesítés térnyerése mellett az üzleti folyamatok automatizálása, az adminisztrációs feladatok csökkentése és az ügyfélélmény javítása is motiváló tényezők lehetnek.
Felelőtlenül költekezik a Z generáció a BNPL hitelek segítségével
Az online világ jelentősége a koronavírus-járvány hatására felértékelődött, és több iparág esetében is bizony muszáj volt erősen alkalmazkodni a megváltozott környezethez.
Így kerülheted el a jogi buktatókat, ha webshopot indítasz
Az elmúlt években a webshopok virágzásnak indultak: szinte nincs olyan termék, amit ne tudnánk online beszerezni. Egy webshop indítását viszont komoly tervezésnek kell megelőznie.
Dropshipping: nagy csábítás, nagy buktatókkal?
A már meglévő követői táborral rendelkező felületeknek - blogok, magazinok, influenszerek - nemcsak kézenfekvő lépés webshopot nyitni, de nagyon időszerű is.
A közelgő süti-apokalipszis várható hatásai
Online üzletbe kezdeni ma már szinte túl egyszerűnek tűnik, de vajon miért nem vagyunk 10 millió e-kereskedő országa?
Növekvő vásárlóerővel és határozott elvárásokkal tör be az e-kereskedelembe a Z generáció
Az elmúlt években egyre inkább felkapottá vált a hűségprogram fogalma. Habár maga a jelenség korántsem új, a formula jelentős átalakuláson esett át az elmúlt években.
A varrósdoboztól a több tízezres eladásokig
Az üzletünk elindításánál a megfelelő termék vagy termékcsoport megtalálása a legnehezebb feladatok egyike, de nem csak olcsó távol-keleti árukkal lehet manapság jó üzletet csinálni.
Milyen számlázó programot válasszak?
Egy számlázó program minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, ami amellett, hogy a jogszabályoknak való megfelelést biztosítja, jelentősen meg is könnyítheti egy vállalkozó életét.