Szolgáltatók

Ha e-kereskedelemhez kapcsolódó szolgáltatást nyújtasz, és szeretnél az adatbázisunkban megjelenni,
vedd fel velünk a kapcsolatot: hello@kosarertek.hu

Barion Payment Zrt.
Budapest, Infopark sétány 1.
1117
A Barionnal a vásárló az összes kártyáját egy közös Barion tárcába helyezheti, így az online fizetésekkor nem kell újra és újra megadni a bankkártya adatokat.

A Barionnal a vásárló az összes kártyáját egy közös Barion tárcába helyezheti, így az online fizetésekkor nem kell újra és újra megadni a bankkártya adatokat. A Barion tárca nyitás a vásárlónak ingyenes, csupán a Barion mobil applikációt kell letölteni hozzá. Szintén ingyenes a Barion egyenlegről történő pénz küldés. A kereskedők öt különböző díjcsomagból választhatnak, céljaiknak megfelelően, a szerződéskötést pedig online el lehet intézni.

https://www.barion.com/
+36 1 464 70 99
BIG FISH Kft.
Budapest, Nyugati tér 1-2.
1066
Az e-kereskedelem szakértői szoftverfejlesztő és design csapata online rendszerek készítésén és jobbá tételén dolgozik. 

A partnerek üzleti célainak megfelelő rendszerek kialakítása és a felhasználói elégedettség növelésbe a szakterületük. Tipikusan hosszú távon dolgoznak az ügyfelekkel, rendszer szinten támogatják partnereik üzleti céljait.

https://bigfish.hu/
+36 1 209 0760
BIG FISH Payment Services Kft.
Nyugati tér 1-2.
1066
Online fizetések az e-kereskedelem szakértőitől, nem csak webáruházaknak.

A BIG FISH Payment Gateway intelligens üzleti megoldásokkal tucatnyinál is több fizetési szolgáltatást ajánl integrálásra partnerei számára. Lehetőséget ad újabb platformok igénybevételét ezzel bővítve a partnerek fizetési szolgáltatásait.

https://paymentgateway.hu/
+36 1 209 0760
Billzone.eu
N-Ware Kft. Budapest, Gömb Str. 26.
1139
Bárhonnan, bármikor elérhető, költséghatékony és környezetbarát számlázó program.

Telepítés nélküli online számlázó rendszer, korlátlan mennyiségben készíthető ingyen e-számla vagy papír alapú számla egyaránt. Nem kell a munkahelyen tartózkodni ahhoz, hogy jogszabálykövető és egyben nemzetközi számlázást el lehessen végezni.

+36 (1) 785-1244
Bolthely.hu
Eger, Pacsirta út 10/b
3300
A Bolthely.hu bérelhető webáruház szolgáltatása fix szolgáltatási díjért további költségektől mentes megoldást kínál.

A Bolthely.hu bérelhető webáruház szolgáltatása fix szolgáltatási díjért, egyéb költségektől mentes megoldást kínál. Több ismert szolgáltató, futárszolgálat, átvételipont-hálózat, árösszehasonlító oldal és számlázó rendszer integrációja elérhető a rendszerben, amely a várható termék darabszám és a használni kívánt modulok függvényében előre kalkulálható havidíjas konstrukcióban vehető igénybe.

https://bolthely.hu