Szolgáltatók

Ha e-kereskedelemhez kapcsolódó szolgáltatást nyújtasz, és szeretnél az adatbázisunkban megjelenni,
vedd fel velünk a kapcsolatot: hello@kosarertek.hu

Abaco
Solymár, Méhes utca 4.
2083
Weboldal és webáruház készítés.

Megszelidítjük a technikát, hogy a weboldal ne problémaforrás, hanem bevételt termelő eszköz legyen. Értéket teremtünk, kizárólag olyan munkákat vállalunk, amiről a gyerekeink mesélhetnek az óvodában.

https://abaco.hu
AC innovatiqua
Budapest, Berzenczey utca 9.
1094
Konverziónövelés igényre szabva

A konverziónövelésben segítenek neked, megtervezik az onmi-channel kommunikációs stratégiádat, a világ piacvezető brand-to-costumer chat, video chat és chatbot technológiáit kínálják, és ki is szervezeheted hozzájuk a chat-es ügyintézői feladatokat - állandó jelleggel, vagy akár időszakosan is.

https://innovatiqua.hu/
+36 1 453 5310
Actual Media Sales House
Budapest, Torockó utca 14.
1202
Költséghatékony hirdetési megoldások, tematikus online felületek értékesítésén keresztül.

Az Actual Media Sales House számos fogyasztói célcsoport elérésére alkalmas tematikus online felületek értékesítésére jött létre. Céljuk a kisebb látogatottsággal rendelkező oldalak hirdetési potenciálját feltárni a médiapiac előtt.

http://www.actualmedia.hu
Ads Interactive Media Group
Budapest, Barázda utca 42 - 3. emelet
1117
A cég fő tevékenysége a médiafelületek értékesítése különböző digitális csatornákon.

Ads Interactive egy olyan egyedülálló szolgáltatást kínál hirdetői számára melyben a fejlett technológia és reklámoptimalizálási szaktudás tökéletes kombinációt biztosít hirdetés megjelenítések során.  Az Ads Interactive Media Group egy a TOP3 legnagyobb magyar desktop, mobil és tablet platformú értékesítési hálózat közül. Kínálatunk a teljes interaktív cross-channel szolgáltatásokat magába foglalja. A cég főtevékenysége a médiafelületek értékesítése különböző digitális csatornákon.

http://adsinteractive.hu
Adverticum
Budapest, Ugron Gábor u. 35.
1118
Online reklámpiaci hirdetéskiszolgálás desktop-, mobil- és videofelületeken is.

Az Adverticum  az AdServer üzemeltetője és fejlesztője. Rangos magyar online médiumok, mint az Index, Origo, Használtautó, HVG, Vatera, Ingatlan.com, Jófogás stb mellett a hazai  kis- és középvállalkozások is eredményesen tudják használni. Az Adverticum AdServer havi 16 milliárd hirdetést szolgál ki mintegy 5 millió internetező számítógépére.

https://adverticum.net