Skip to content

Piac

Mentorprogramot indít a Digitális Kereskedelmi Szövetség
-
A mentorprogram célja, hogy a bekerülő cégek sikeres hazai szakértők segítségével lépjenek a következő szintre és sikertörténeteikkel egyre több kereskedőnek mutassanak példát, hogy a nemzetközi terjeszkedés reális cél a magyar kereskedők számára is.
Ecommerce Hungary
-
Recesszió, infláció, nemzetközi versenytársak...számos kihívás áll a hazai e-kereskedők előtt. Az Ecommerce Hungary Egyesület közel két évtizede rendezi visegrádi konferenciáját, amelynek fő szervezőjével, Bognár Ákossal beszélgettünk.
Csányi Zoltán Sztípity Róbert
-
Mitől lehet erősebb egyes országok vállalkozóinak hajlandósága a külpiacokra lépéshez, milyen nehézségekkel szembesül egy hazai e-kereskedő a visegrádi országok mezőnyében, és a jelenlegi helyzetben mi lehet az titka a jó üzletnek? Interjú Csányi Zoltánnal és Sztípity Róberttel.
eTOPLISTA 2022: helycserék és szélsőséges mozgások
-
A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát.
Rossmann törzsvásárlói kártya
-
A Rossmann kutatásából kiderül, hogy többnyire a kisebb településen élő nők csatlakoznak a hűségprogramokhoz, leginkább spórolási szándékkal.
Az EU eltörölné a behozatali vámokra vonatkozó 150 eurós határt
-
Az Európai Bizottság a jövőben a 150 euró alatt vámmentesen behozható árukkal kapcsolatos kedvezményeket is megszüntetné, ahogy korábban eltörölte a külföldről, leginkább Kínából érkező áruk áfamentességét.
Business Fest Ecommerce Fest
-
Immár második alkalommal kerül megrendezésre a Business Fest a Millenáris Parkban, ahol többek között saját panelt kapott e-kereskedelem Ecommerce Fest néven. A szervezésért felelős Guba Vandát kértük, avasson be minket az eseménnyel kapcsolatos részletekbe.
GKID-MasterCard: egyre élesebb a harc a vásárlókért
-
A GKID és a MasterCard Digitális Kereskedelmi Körképe alapján 9,9%-os bővüléssel zárt a hazai online kiskereskedelem, és az idei évre is hasonlóak a kilátások.
A holland online piac már felfalta a hagyományos kereskedelmet
-
A Holland Statisztikai Hivatal január 1-jei adatai szerint a németalföldi országban 84.100 online bolt üzemelt, míg hagyományos kereskedelmi egységből csak 82100-at regisztráltak.
Ecommerce Hungary
-
Két nagy eseményen is részt vehetnek a hazai e-kereskedők és az őket támogató szolgáltatók a következő hónapokban: az Ecommerce Hungary Egyesület (ECH) idén is megrendezi a Magyar E-kereskedelem Napját, valamint a 19. Ecommerce Hungary Konferenciát.