Skip to content

mérés

Digitális stratégia élesben IV.: Így vágj neki az exportnak - Adat- és mérési stratégia
-
Folytatjuk a sikeres nemzetközi terjeszkedés digitális feltételeit bemutató cikksorozatunkat. Ebben a részben azt járjuk körbe, hogyan érdemes felépíteni egy jól működő adat- és mérési stratégiát.
Loginet: ezek a szektorok bővülhetnek még az e-kereskedelemben
-
A szakértők száz számra használnak és ajánlanak mérőszámokat, de semmit nem érünk velük, ha nem tudjuk, hogy pontosan mit jelentenek, mit kezdjünk velük.
Így teheted tönkre az UTM paraméterekkel a méréseidet
-
Az UTM paraméterezés a kampánykövetés hasznos eszköze, azonban a nem megfelelő használata minden mérésünket meghamisíthatja.
A reklámblokkolók rontják az Analytics-adataink minőségét
-
A hirdetésblokkoló szoftverek a webáruházunk látogatottsági adatait is jelentős mértékben torzíthatják, megnehezítve az optimalizáláshoz szükséges döntéseket.
5+1 tipp offline kampányok konverzióméréséhez
-
A TV-ben, újságban, szórólapon elhelyezett hirdetéseink eredménye is hatékonyan mérhető néhány ügyes fogással, a használatuk remekül kiegészítheti az online kommunikációs tevékenységünket.
Google Analytics
-
Ahhoz, hogy igazán jól ki tudjuk használni az Analytics lehetőségeit, meg kell szereznünk az ehhez szükséges kompetenciát, a Google ehhez bőségesen ad segítséget.
A Safari felforgatja az eddig megszokott konverziómérést
-
A Safari új cookie kezelése miatt jelentős tömegek tűnhetnek el az analitikánkból. A Google és Facebook igyekeznek megoldást kínálni a problémára, de mit tehetnek az e-kereskedők?
heatmap-cover
-
Egy webshop hatékony működését számtalan módon mérhetjük és elemezhetjük. 5 kérdés, amelyre a hőtérképek adhatnak választ.