Skip to content

Profi

bigdatatree
-
Az analitika a webáruházak működésének részévé vált, nem mindegy tehát, hogy mivel elemezzük az adatainkat. Az Apache-tól a Zoho-ig tart a spektrum - érdemes mindegyiküket szemügyre venni, hogy a legjobb, a számunkra leginkább hasznossá tehető Big Data adatelemzőt használhassuk.
ev_webshopja_krea01
-
Több mint 700 jelentkezőt várnak a hetedik Év Webshopja versenyre, melyen a vállalkozás méretétől és a termékköröktől függetlenül minden hazai e-kereskedő megméretettheti magát.
Virtualizálódó csoportos vásárlás egy Chrome bővítmény segítségéveldó csoportos vásárlás egy Chrome bővítmény segítségével
-
Az ügyfélszolgálatosok munkája nem egyszerű, sok stresszel jár. Az egészséges belső munkahelyi légkör azonban sokat segít az akadályok lekűzdésében és a szolgáltatás minőségének javításában.
SEO hibák nemzetközi oldalakon
-
Honnan tudja a böngésző, hogy melyik régióban milyen nyelvi változatát jelenítse meg egy honlapnak? A hreflang megfelelő beállítása a titok.
Google Tag Manager: a regurális kifejezések
-
A reguláris kifejezésekkel nagy valószínűséggel már találkoztál, ha használod a Google Tag Managert, legfeljebb nem tudsz róla. GTM sorozatunk folytatásában most részletesen is megismerkedhetsz a használatukkal!
webchat_kosarertek-01
-
Kategorizáltuk a webchat funkciókat, hogy könnyebb legyen a választás, az elengedhetetlen és az ajánlott funkciók között ugyanis fontos már a projekt kezdetén különbséget tenni.
Az ajánlórendszerek rejtett mellékhatásai
-
Az online ajánlórendszerek egy újfajta döntési torzítást hoztak magukkal, amivel jó, ha a vásárlók és a kereskedők is tisztában vannak.
Bevezetés a Google Tag Manager világába
-
Új cikksorozatunkban a Google Tag Manager lehetőségeit és használatát mutatjuk be az alapoktól a profi tippekig.
chatbots
-
Ha azonosítod oldaladon a hezitáló vásárlókat, egy proaktív chat megoldássál többszörözheted az eladásaidat. Vegyük át a vásárlási folyamat 3 pontját, ahol mindenképp érdemes megszólítani vevőidet!
A hang alapú vásárlás kihívásai
-
A hang vezérelt keresések száma egyre gyorsabban nő, a vásárlások hang alapú támogatásának azonban még vannak akadályai. Cikkünkben összegyűjtöttük ezeket a nehézségeket, és áthidalásukra épülő forradalmi ötleteket.