Skip to content

Aktuális

happynewyearpig
-
Ha sikerült nagyjából jól, "helyesen" kiválogatni azokat az ecommerce témákat, emberi és vállalati példákat és folyamatokat, amelyek elolvasása számotokra értéket jelentett, akkor mi 2023-ban célba értünk. Bízunk benne, hogy az év mérlegét így vonhatjuk meg... Boldog új évet kívánunk!
2023
-
Rekordmennyiségű cikket közöltünk idén, de ennél sokkal fontosabb, hogy a Kosárérték E-kereskedelmi Magazin 2023-ban annak megfelelően alakult át, hogy az olvasóinkat, titeket, a ti információs és összefüggés- igényeiteket még inkább ki tudja szolgálni. Összegyűjtöttük az év legolvasottabb ecommerce cikkeit, érdemes vetni rájuk egy pillantást!
tm1
-
Hogyan védje egy kkv a márkáját? Ha eddig nem tette, most itt egy jó alkalom: december 8-ig Európai Uniós támogatással igényelhetnek a kkv-k támogatást a védjegyoltalmukhoz.
ai_google_microsoft_krea01
-
A deepfake szoftverek és szolgáltatások webes terjedését megállítani hivatott törvényi szabályozás még várat magára, pedig feketén-fehéren kiderült, hogy a Google, az Amazon vagy éppen a Microsoft még profitál is a digitálisan manipulált videókból és készítőiből.
online_vs_offline_krea01
-
Egy friss szakmai kötet négy markáns fejlődési mérföldkő mentén mutatja be egy digitalizálódó kereskedelmi vállalat állapotát, készültségi fokát és ezekhez javasolnak praktikus üzleti eseteket.
Így kezdj bele az online vállalkozásodba ingyen
-
Az Országos Kereskedelmi Szövetség szerint a vártnál is nagyobb lehet az internetes vásárlások részaránya az adventi hetekben.
Nem szívesen fizetnek többet a Kínából rendelt árukért a magyarok
-
A Magyar Posta egy kínai piacvezető céggel szövetkezik annak érdekében, hogy gyorsabban ideérjenek a Kínából rendelt csomagok.
Amazon
-
Az Amazon 3 órás vámkezelést, 24 órás kiszállítást ígér a svájcban élő Prime előfizetőknek.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
A kereskedő 80 ezer terméket értékesített a fekete pénteken, ami 20%-os növekedés az előző évhez képest.
Mall.hu
-
A Mall.hu közleménye szerint a webáruház fennakadás nélkül működik, de a hatósági ellenőrzés miatt a korábbi megrendelések késhetnek. Az új megrendeléseket folyamatosan fogadják.