Skip to content

Aktuális

karácsony
-
Az utóbbi időben megjelent a Kosárértéken több olyan cikk, melyek a vásárló-érdeklődő-ügyfél oldaláról adtak visszajelzést az online kereskedőknek. A Webshippy most mindezt kiegészítette egy friss kutatással, melyben arra fókuszált, hogy aktuálisan hogyan is vásárolnak a magyarok az év végi főszezonban.
tm1
-
Hogyan védje egy kkv a márkáját? Ha eddig nem tette, most itt egy jó alkalom: december 8-ig Európai Uniós támogatással igényelhetnek a kkv-k támogatást a védjegyoltalmukhoz.
konyv_krea01
-
Az alábbiakban az Ecommerce Hungary elnökének gondolatait közöljük Ocskay László és Radó Mátyás „Egységesített kereskedelem” című könyve kapcsán.
ai_google_microsoft_krea01
-
A deepfake szoftverek és szolgáltatások webes terjedését megállítani hivatott törvényi szabályozás még várat magára, pedig feketén-fehéren kiderült, hogy a Google, az Amazon vagy éppen a Microsoft még profitál is a digitálisan manipulált videókból és készítőiből.
online_vs_offline_krea01
-
Egy friss szakmai kötet négy markáns fejlődési mérföldkő mentén mutatja be egy digitalizálódó kereskedelmi vállalat állapotát, készültségi fokát és ezekhez javasolnak praktikus üzleti eseteket.
Így kezdj bele az online vállalkozásodba ingyen
-
Az Országos Kereskedelmi Szövetség szerint a vártnál is nagyobb lehet az internetes vásárlások részaránya az adventi hetekben.
Nem szívesen fizetnek többet a Kínából rendelt árukért a magyarok
-
A Magyar Posta egy kínai piacvezető céggel szövetkezik annak érdekében, hogy gyorsabban ideérjenek a Kínából rendelt csomagok.
Amazon
-
Az Amazon 3 órás vámkezelést, 24 órás kiszállítást ígér a svájcban élő Prime előfizetőknek.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
A kereskedő 80 ezer terméket értékesített a fekete pénteken, ami 20%-os növekedés az előző évhez képest.
Mall.hu
-
A Mall.hu közleménye szerint a webáruház fennakadás nélkül működik, de a hatósági ellenőrzés miatt a korábbi megrendelések késhetnek. Az új megrendeléseket folyamatosan fogadják.