Skip to content

Sajtóközlemény

goliat
-
A keresőoptimalizáló a kulcs ahhoz, hogy például egy műszaki termékekre profilozott, kkv méretű online webáruház olyan költséghatékonyan és eredményesen érje el a potenciális ügyfeleit, hogy felvehesse a versenyt akár a legnagyobb piaci szereplőkkel is.
várkonyi
-
Magyar tulajdonba került a Használtautó.hu és a Jófogás, miután összehangoltfelvásárlás eredményeként az ingatlan.com Zrt. és az Extreme Digital korábbi alapítói megvásárolták a norvég anyacégtől.
Februárban is csökkent a kiskereskedelmi forgalom
-
Az élelmiszer- és élelmiszer jellegű vegyes üzletekben 4,8 százalékkal, a nem élelmiszer-kiskereskedelemben 4,3 százalékkal, az üzemanyag-kiskereskedelemben pedig 24,2 százalékkal kisebb lett az értékesítés.
használcikk-piac
-
Az év első felében stagnált a hazai e-kereskedelem. Csökkenő vásárlószám mellett, a hirdetések kényszerű növelésével és az árak emelésével tudták tartani a tavalyi szintet az e-kereskedők, de ez sem volt elég: az inflációs adatok fényében a helyzet valójában a piac csökkenését tükrözi
electric-scooter-krea01
-
Futárok, kisáru kihordók: szevasztok! Jön a villanymotoros kétkerekű járművek aranykora! Ha a jármű olcsó és egyszerű, a városban pedig száguldozni sem kell, és elég lehet a 80-100 kilométeres hatótávolság is, akkor ilyen megoldást gyárt az indiai One Electric.
social_design
-
A szervezők nem titkolt célja, hogy a vállalati csapatok segítségével a workshop végére a cégeknél meglévő versenypiaci tudást be tudják csatornázni egy Appy-szerű civil-inkubátorba.
Mire megy el 100 milliárd Ft? – videojáték piaci trendek
-
A videojáték piac idén elérte a százmilliárd forintos szinten, a növekedés belső struktúrája azonban átalakult. A Reacty Digital 2023 májusában vizsgálta meg a helyzetet, és többek mellett azt találták hogy e piac kivételt jelent – minden más részpiacon megtorpanást mértek.
Strandjátékból is sokkal többet veszünk már online
-
A legkelendőbb strandjátékok a vízipisztolyok, úszógumik és homokozójátékok, a tavaly erre költött 3,5 milliárd forintnál többet várnak a játékkereskedők. Kicsit fura, de online leginkább szabadtéri játékokat veszünk.
ecom3
-
Egy torinói születésű - de anyai ágon félig magyar származású - tinédzser testvérpár a kényszerű lezárást arra használta föl, hogy megfejtse a sikeres webshop működés titkait. Meg is találták.
A Rossmann úgy érzi, előre lép, ha a GLS-sel is szállít
-
Egyre többen szerzik be a drogériai termékeket online, a netes vásárlásokat pedig a főváros és az agglomeráció mellett egyre gyakrabban indítják vidékről is a Rossmann Magyarországnál.