Skip to content

Sajtóközlemény

Mentorprogramot indít a Digitális Kereskedelmi Szövetség
-
A mentorprogram célja, hogy a bekerülő cégek sikeres hazai szakértők segítségével lépjenek a következő szintre és sikertörténeteikkel egyre több kereskedőnek mutassanak példát, hogy a nemzetközi terjeszkedés reális cél a magyar kereskedők számára is.
eTOPLISTA 2022: helycserék és szélsőséges mozgások
-
A GKID a Mastercard közreműködésével 2023-ban immár nyolcadik alkalommal publikálja a Magyarországon működő, legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsorát.
Rossmann törzsvásárlói kártya
-
A Rossmann kutatásából kiderül, hogy többnyire a kisebb településen élő nők csatlakoznak a hűségprogramokhoz, leginkább spórolási szándékkal.
Sokba kerülhet a cégeknek az uniós mesterségesintelligencia-szabályozásnak való megfelelés
-
Az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért egyetért a szabályozás céljával, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy az annak való megfelelés költségei ne legyenek túlságosan megterhelőek az innovatív vállalkozások, különösen a kkv-k és startupok számára.
Ecommerce Hungary
-
Két nagy eseményen is részt vehetnek a hazai e-kereskedők és az őket támogató szolgáltatók a következő hónapokban: az Ecommerce Hungary Egyesület (ECH) idén is megrendezi a Magyar E-kereskedelem Napját, valamint a 19. Ecommerce Hungary Konferenciát.
Reacty Digital: ezt gondoljuk itthon a mesterséges intelligenciáról
-
A felnőtt lakosság többsége hallott már a mesterséges intelligencia fogalmáról, ismertségben az önvezető járművek, használatban a videójátékok állnak az élen – derült ki a Reacty Digital felméréséből.
A vásárlók a kiszállítás minőségén keresztül ítélik meg a webáruházat
-
2023.04.23. vasárnap 17 óra és 2023.04.24. hétfő reggel 5 óra között a FOXPOST teljes szolgáltatása szünetelni fog.
Februárban is csökkent a kiskereskedelmi forgalom
-
A KSH nemrég kiadott tájékoztatója szerint 2023. februárjában a kiskereskedelem forgalmának volumene 10,1%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest.
Idén május 11-én rendezik a Magyar E-kereskedelem Napját
-
A kisebb webshopoknak szóló, nonprofit rendezvényen 500+ webshopos, 35+ kiállító, 25+ konzultációs asztal és 600+ konzultációs időpont lehetősége várja az érdeklődőket a Lurdy Konferenciaközpontban.
A cargo-partner gyűjtőkonténeres megoldásokat kínál
-
A nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szolgáltató bővítette szolgáltatási körét, és heti rendszerességgel, új vonalon biztosít gyűjtőkonténeres megoldásokat.