Kisgyermekes vásárlóinak kedveskedik a Rossmann új, előfizetéses pelenkacsomagjával. Céljuk, hogy a szülők szabadon tervezhetően, stresszmentesen, cipekedés nélkül, mindig a megfelelő mennyiségű pelenkát kapják meg és több idejük jusson önmagukra, a családjukra. A drogérialánc előfizetéses modelljének keretében 4 hetente automatikusan és ingyenesen ajtóig szállítják a gyermek számára szükséges pelenkákat és popsitörlőket.

A hazai piacon elsőként vezet be pelenkaelőfizetést a Rossmann, mellyel nem csak a tervezhetőségben és a cipekedésben tehermentesítik a szülőket, hanem extra-énidőt is teremnetek, amit a friss szülők önmagukra és a családjukkal töltött minőségi időre fordíthatnak.

Az automatikusan érkező pelenkacsomagokkal könnyedén kezelhető a korábban állandó családi logisztikát igénylő pelenkakészlet, a testre szabott csomagot pedig a kiválasztott gyakorisággal ingyenesen ajtóig szállítja a drogéria. A pelenkákat és törlőkendőket mindig a Rossmann webshopon aktuálisan elérhető legkedvezményesebb áron, ráadásul Budapest és agglomerációjában egyórás kiszállítási idősávokkal biztosítják.

A baba és a család igényeihez igazodva

A rendszer a WHO nemzetközi növekedési standardjait felhasználva javaslatot is ad, ha a baba életkora pelenkaméret-változtatást igényel, de minél többször adjuk meg mi magunk a baba aktuális súlyát, annál pontosabban tud jelzést küldeni a Rossmann is. Ez az ajánlás egy olyan kényelmi funkció, ami segíthet előre jelezni, hogy mikor érdemes már a nagyobb méretet rendelni.

A további kényelmet szolgálja, hogy ügyfélszolgálati ügyintézésnél az előfizetők előnyt élveznek, emellett az olyan megnövekedett forgalmú időszakokban is biztosítják, hogy az előfizetők rendelése időben kiszállításra kerüljön, mint a Glamour-napok.

Hogyan működik a Pelenka-előfizetés?

  1. Állítsd össze az előfizetésed!

Előfizetési csomagod teljesen személyre szabhatod. Válogathatsz többféle pelenka (típus, márka, méret) közül, és választhatsz hozzá popsitörlőt.

  1. Alakítsd a mennyiséget igényeitek szerint!

A kiszállítást 4 hetes periódusokban kérheted, amikhez hozzáigazítják a termékek kiszerelését és darabszámát, amit szabadon szerkeszthetsz.

  1. Módosítsd bármikor, igényed szerint

A megújuló előfizetésed minden részletét bármikor módosíthatod. A következő szállítás előtt e-mailen és SMS-ben jelzik, hogy mikor várható a csomagod.

  1. Ha kihagynál egy szállítást, vagy lemondanád az előfizetésed, könnyedén megteheted.

Az oldal különböző típusú pelenkákat kínál, beleértve az egyszer használatos, textil, újszülött, és éjszakai pelenkákat is. Továbbá, az oldalon található kiegészítők között megtalálhatóak a nedves törlőkendők is.

Rossmann+ tagsággal a kezdetektől

A Pelenka-előfizetéshez Rossmann tagság, illetve Rossmann+ kártya szükséges. Ha nem vagy még tag vagy nincs Rossmann+ kártyád, az előfizetési folyamat során gyorsan és egyszerűen tudsz regisztrálni és kártyát igényelni.

Az előfizetéshez kapcsolódó csomagadatok bármikor módosíthatók a fiókodban a Pelenka-előfizetésem alatt. Az esedékes szállítás időpontjának módosítására is lehetőség van, melynek időpontjáról SMS-ben és e-mailben is tájékoztatnak.

Egyenesen az otthonunk kényelmébe

A előfizetéshez tartozó csomag csak házhozszállítással igényelhető. Budapesten és az agglomerációban Rossmann futárral szállítják a csomagot, a többi településre MPL csomagküldő szolgálattal.

A Pelenka-előfizetést csak bankkártyával lehet igényelni. A fizetést a SimplePay és a Barion felületén is végrehajthatjuk, a kártya elmentésre kerül és minden alkalommal erre a kártyára történik meg automatikusan a terhelés. Később természetesen van lehetőség másik kártyát megadni, ha pedig már nincs szükség az előfizetésre, bármikor lemondható. (További részletek a Pelenka-előfizetés oldalán)

 

Vevőből Előfizető Program
Elindult az Előfizetéses e-kereskedelem kora.
Csatlakozz a programhoz, használd ki az ingyenes támogatást, indítsd el a termékelőfizetésed!