Skip to content

webshop

MailChimp
-
Az újonnan bejelentett Stores (webáruház) és Appointments (időpontfoglalás) bevezetésével az e-kereskedelmi szektor kiemelt figyelmet kap.
Milyen technológiát használnak a magyar webáruházak?
-
Ismét felmérés készült arról - ezúttal az Ország Boltja díjazottak körében -, hogy milyen technológiai megoldást használnak a magyar kereskedők a webáruházak üzemeltetésére.
Így kezdődött az e-kereskedelem Magyarországon
-
CD-kkel, könyvekkel, műszaki cikkekkel, VHS kazettákkal és DVD-kel kereskedtek az első magyar webshopok, amelyek 1996 és 1999 között indultak.
A nagyvállalati webshopok 5 legfontosabb előnye
-
Ha B2B webáruházat üzemeltetünk, sok bevált módszert átemelhetünk a B2C kereskedők gyakorlatából, de van amiben kifejezetten érdemes eltérni tőlük. Néhány példa és gyakorlati tipp az eredményes viszonteladói webáruházak kialakításához.
Az IKEA megnyitotta első digitally-first kirendeltségét
-
Az IKEA webshopjában már elérhető az online rendelt termékek házhozszállítása. A szolgáltatás hivatalos bemutatójára január 30-án kerül sor.
Az IKEA megnyitotta első digitally-first kirendeltségét
-
A tervek szerint idén szeptemberben kellett volna elindulnia az online rendeléshez kapcsolódó országos házhoz szállításnak az IKEÁ-nál, ám elhalasztották a szolgáltatás bevezetését.
Mit válasszunk előbb? Fejlesztőt vagy platformot?
-
Az e-kereskedelmi platform az a szoftver, amely a tranzakciókat lebonyolítja, a fejlesztő pedig az a személy, aki ezt a szoftvert létrehozza. De egy új webshop létrehozása előtt melyiket válasszuk ki először?
Így kezdj bele az online vállalkozásodba ingyen
-
Egy fizikai üzlet karbantartása napi feladat, ugyanígy az online üzlettel is állandóan foglalkozni kell. De mikor érdemes az apróbb javítások helyett egy új webshop kialakításába belefogni?
Mit kell tudnia egy exportra kész webshopnak?
-
A webshopon keresztüli értékesítés összességében általában egyszerűbb, mint egy adott országban helyi képviseletet nyitni és üzemeltetni, azonban ennek is megvannak a maga buktatói, amelyekre érdemes előzetesen felkészülni.
Milyen technológiát használnak a magyar webáruházak?
-
Webáruház indításakor az egyik legnehezebb döntés az, hogy milyen platformot válasszunk. Érdemes alaposan körüljárni a kérdést, amelynek egyik megközelítés minden esetben a piac áttekintése: mit használnak a többiek?