Skip to content

webshop

Az Év Webshopja
-
Több mint ezer nevező vállalkozás, négy külön és egy összesített kategóriában összesen 16 díjazott és nagyon-nagyon sok résztvevő: ez volt Az Év Webshopja 2023 verseny. A Leziteronline.hu, az emlekvilag.hu, az 1gykert.hu és a cosori.hu lehet a legboldogabb.
webshop_konf
-
Jön a nagy Webshop Konferencia! Október közepén Budapest egyik nagyáruházában többdimenziós online szakmai frissülést és fejlődési útmutatást ígér egy nagyszabású rendezvény. Az idei Év Webshopja Verseny győztesét is kihirdetik.
MailChimp
-
Az újonnan bejelentett Stores (webáruház) és Appointments (időpontfoglalás) bevezetésével az e-kereskedelmi szektor kiemelt figyelmet kap.
Milyen technológiát használnak a magyar webáruházak?
-
Ismét felmérés készült arról - ezúttal az Ország Boltja díjazottak körében -, hogy milyen technológiai megoldást használnak a magyar kereskedők a webáruházak üzemeltetésére.
Így kezdődött az e-kereskedelem Magyarországon
-
CD-kkel, könyvekkel, műszaki cikkekkel, VHS kazettákkal és DVD-kel kereskedtek az első magyar webshopok, amelyek 1996 és 1999 között indultak.
A nagyvállalati webshopok 5 legfontosabb előnye
-
Ha B2B webáruházat üzemeltetünk, sok bevált módszert átemelhetünk a B2C kereskedők gyakorlatából, de van amiben kifejezetten érdemes eltérni tőlük. Néhány példa és gyakorlati tipp az eredményes viszonteladói webáruházak kialakításához.
Az IKEA megnyitotta első digitally-first kirendeltségét
-
Az IKEA webshopjában már elérhető az online rendelt termékek házhozszállítása. A szolgáltatás hivatalos bemutatójára január 30-án kerül sor.
Az IKEA megnyitotta első digitally-first kirendeltségét
-
A tervek szerint idén szeptemberben kellett volna elindulnia az online rendeléshez kapcsolódó országos házhoz szállításnak az IKEÁ-nál, ám elhalasztották a szolgáltatás bevezetését.
Mit válasszunk előbb? Fejlesztőt vagy platformot?
-
Az e-kereskedelmi platform az a szoftver, amely a tranzakciókat lebonyolítja, a fejlesztő pedig az a személy, aki ezt a szoftvert létrehozza. De egy új webshop létrehozása előtt melyiket válasszuk ki először?
Így kezdj bele az online vállalkozásodba ingyen
-
Egy fizikai üzlet karbantartása napi feladat, ugyanígy az online üzlettel is állandóan foglalkozni kell. De mikor érdemes az apróbb javítások helyett egy új webshop kialakításába belefogni?