Skip to content

címlap

Reels: így készíts ütős, rövid videókat az Instagramon
-
Az e-kereskedőknek képesnek kell lenniük meglovagolni azokat algoritmusokat, amelyekkel promotálhatják portékáikat. Az egyik ilyen megszelídítendő algoritmus az Instagram Reels hátterében működik.
Így készülj a karácsonyi ünnepekre
-
Mikulás sapka a logódon? Karácsonyi promóvideó a TikTokon? Az év végi ünnepek közeledtével, ilyenkor semmitől se rettenj vissza a vásárlók figyelmének megragadásáért! Íme néhány tipp a karácsonyi szezonkezdéshez!
csodák az e-kereskedelemben
-
Tíz év után Armando Roggio fellapozta korábbí ígéretgyűjteményét, és önkritikusan megállapította, hogy a 2014-ben az e-kereskedelmi világot is megváltani készülő csodák közül bizony, nem sokból lett tényleg csoda. A valóság rácáfolt a várakozásokra.
digimeter_12_krea02
-
A tudás elvileg adott, mégis lemaradásban vagyunk a digitalizációt illetően. Mi hibádzik, mi az oka ennek? Erről szól a Digiméter tizenkettedik, a magyar sajátosságokról szóló része.
ai_future_krea01
-
A mélytanulást alkalmazó algoritmikus eszközök számos piaci aspektusával foglalkoztunk már, de az e-kereskedőkben joggal merül fel a kétely is. Tegyük fel a kérdést most úgy, hogy: "Hosszú távon milyen hatással lehetnek ezek az eszközök civilizációnk alapjait képező morális alapokra?"
karácsonyi készülődés
-
Ahhoz, hogy a karácsonyi szezon igazán jól sikerüljön, alapos felkészülésre van szükség, mivel ilyenkor az üzletünk kemény próbatételnek van kitéve. Ehhez adunk most néhány tippet.
neuromarketing_krea05
-
A neuromarketing hívei hajlamosak egyfajta művészetnek vagy tudománynak látni ezt a szakterületet, mivel úgy vélik, hogy a segítségével beleláthatnak az emberek fejébe. Most hoztunk néhány példát, amit kipróbálva mindenki pro és kontra eljuthat az egyetértésig - vagy a cáfolatig.
könyv_kiadas_krea01
-
A "just in time" elv alapján működő dropshipping modell a könyvkiadásban is lehetővé teszi az egyéneknek és a kisvállalkozásoknak, hogy rugalmasan reagáljanak a piaci igényekre. Mutatjuk: hogyan!
digimeter_11_krea02
-
Vajon miben tér el egymástól a szakértők véleménye és a szakirodalom, ha a vállalati digitalizációt gátló és serkentő tényezőkről van szó idehaza? Erről szól a Digiméter aktuális része.
ipsits-anita_krea01
-
Az ételérzékenységgel küzdők, de a tudatos étrend kialakításához támpontokat keresők is remek alapot találnak Ipsits Anitánál. A Szafi Product társtulajdonosát és ügyvezetőjét  a motivációiról, de a kudarcairól is kérdeztük.