Mit várhatnánk jobban 2024-től, minthogy magunk mögött hagyjuk végre mindazt, amit a szomszédban zajló háború, az energiaválság, a felpörgött infláció generált, és mint a derült égbolton vihar után, csak előre, felfelé kelljen figyelni. Hogy mitől lehetne még elégedettebb a sokkal tudatosabb és edukált vásárló, hogy miként lehetne a beszállítóktól a különböző szolgáltatásokat biztosító vállalkozásokon át a logisztikai partnerekig mindenkivel rugalmasabb, hatékonyabb és építőbb jellegű kapcsolatban működni, hogy mivel és hogyan tudnánk mi magunk is értékesebbé, többé, érdekesebbé válni a hazai – és a nemzetközi – ecommerce ökoszisztéma számára.

Hogy csak arra kelljen ügyelni, hogy a dolgok végre jobban menjenek…

Ez a „csak” nem jön automatikusan, nem jön magától. De ez nem jelenti azt, hogy nem is kell – vagy: nem olyan nagyon muszáj tenni érte, akarni, hogy elérhető legyen. Mi, itt a Kosárértéknél nap mint nap azért publikálunk szakmai segítséget jelentő anyagokat, a nemzetközi ecommerce világban zajló folyamatokról beszámoló cikkeket, azért készítünk interjúkat, és a napi frissítésű kis színes híreket is azért írjuk, hogy ehhez a munkához apró, kis ötleteket, némi plusz muníciót, és néha talán támasztékot is adni tudjunk nektek. Azoknak, akiken ez a szektor múlik, akik a mindennapok gyakorlatában ezt a szektort jelentitek.

Ha sikerült az év folyamán ennek szellemében tájékoztatnunk, ha sikerült legalább nagyjából jól, „helyesen” kiválogatni azokat a témákat, emberi és vállalati példákat és folyamatokat, amelyek ezt a számotokra elérték, akkor mi 2023-ban célba értünk. Ha az aktuálisan fontos hazai történések mellett sikerült az analitikában, a neuromarketingben, a „siker kulcsai” témakörben legalább egy kicsit hozzátenni ahhoz, hogy jobban, magabiztosabban tájékozódjatok, működjetek és/vagy döntsetek, az nekünk jó visszaigazolás arra, hogy mi a Kosárérték feladata, súlya és értelme

Bízunk benne, hogy az év mérlegét így vonhatjuk meg…

A több cikk több olvasó 1×1-én túl annak is örülünk, hogy az új tematikai elemek beépítése sikeresen visszaigazolódott: nőtt az egy-egy cikkre jutó átlagos olvasási idő, gyakoribbá váltak a cikkekben lévő linkes átkattintások és a Kosárértéken eltöltött idő is. Azzal kívánunk 2024-re boldog, eredményes és sikeres új esztendőt, hogy jövőre innen akkor folytassuk tovább!

Köszönjük az eddigi bizalmat, és persze: az olvasást!