Skip to content

#Nagyinterjú

A Nagyinterjú a Kosárérték kiemelt projektje, olyan, a hazai ecommerce világban meghatározó, globális látómezővel bíró és dolgozó szakembereket interjúvol meg, akik nem csak a saját cégük és környezetükről beszélnek, de nemzetközi szintű kitekintéssel is rendelkezve a tágabb iparági összefüggéseket is látják, értik, véleményezik. Bőgel György, Várkonyi Balázs, Kulcsár Róbert, Gerő Viktor…. - hosszú lesz a sorozat, hiszen hónapról hónapra van kibeszélni való, bőven!
Gerő Viktor: most jön el igazán a mi időnk
-
A Meska kívül-belül átalakult, sőt: Romániában is megjelent. A csendesen kezdett expanzióról és a kézműves piactérben rejlő lehetőségekről kérdeztük a cég régi-új társtulajdonosát.
Nagy Webáruház Felmérés
-
A Nagy Webáruház Felmérés friss adatgyűjtése október 31-ig tart. A várakozásokról és a kutatásról is kérdeztük Kulcsár István Róbertet, a felmérést végző Shoprenter társalapítóját.
ekerakadémia002
-
Az idei nyári szezon egyik legnagyobb figyelmet generáló bejelentése Várkonyi Balázshoz kötődik. Az eMAG-ból való kiszállásról, és a Vatera illetve a Jófogás további sorsáról is kérdeztük az Extreme Digital egykori társalapítóját.
bogel_gyorgy_002
-
A magyar online piac nyitott, egyre-másra jelennek meg a külföldi tulajdonú cégek. A hazai e-kereskedelmi vállalkozások a saját bőrükön érzik, hogy az eddigi hozzáállásukon változtatni kell. A miértekről és a hogyanokról is kérdeztük az Ecommerce Hungary Egyesület elnökét.