A Growww Digital 2021. máus 26-án, szerdán mindenkit vár ingyenes online szakértői délutánjára, ahol 6 szakértő az e-kereskedelmi értéklánc különböző területeiről – pl. logisztika, fejlesztés, marketing, jog – mutatja be a külföldi üzleti terjeszkedés feltérképezhetőségét, lehetőségeit, kihívásait.

Mindemellett megismerkedhetsz különböző országválasztási stratégiákkal, taktikai eszközökkel, és láthatsz egy inspiráló esettanulmányt is egy tapasztalt/prosperáló/elismert magyar e-kereskedő nemzetközi sikereiről.

A külföldi terjeszkedés óriási lehetőségeket rejt az online piacon. Ha itthon már jelentős tapasztalatokat és sikereket szereztél, az egyik irány a további növekedésre, hogy kilépj a nemzetközi piacokra!

Előadók:

  • 14:05-14:25 Szabó László, Growww Digital: Üzleti potenciál a nemzetközi piacra lépésben
  • 14:30-14:50 Csillag Gábor, Google: A Google megközelítése a nemzetközi piacra lépés megtervezéséhez és megvalósításához
  • 14:55-15:15 Pajda Marianna, Csomagküldő.hu: Logisztikai kihívások a környező országokban
  • 15:20-15:40 Ocskay László, Oander: Fejlesztési kihívások nemzetközi projektekben
  • 15:45-16:05 Dr. Ormós Zoltán, OrmosNet: Jogos kérdések, mielőtt piacot nyitsz
  • 16:10-16:40 Dražen Ljubič, Playersroom: Hogyan hódítsd meg a szomszédos országokat? (esettanulmány, angol nyelven)

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni ezen a linken lehet.

Szállítási megoldások e-kereskedőknek!
Webshopod van? Csomagküldő partnereink ajánlatai közül megtaláljuk számodra a legoptimálisabb megoldást több mint 200 országba. Kézbesítsd a Pactic-el külföldi megrendeléseidet akár 30% kedvezménnyel egy nap alatt!