Skip to content

Growww Digital

Mennyire lehet eredményes az e-kereskedelem változó környezetben?
-
Milyen stratégiát folytatnak az e-kereskedők 2023-ban, mik a legfőbb nehézségeik és mit változtattak a jelenlegi helyzetben? Kutatási összefoglalónkból többek közt ez is kiderül.
Kosárérték Évindító 2023: újra találkoztunk!
-
Meetup sorozatunk részeként február 9-én ismét találkozót szerveztünk, amelyet a Growww Digital és a Humanize Studio csapatával közös kutatás előzött meg.
Távozik a Growww Digitaltól Dunder Krisztián társalapító-tulajdonos
-
Tulajdonrészt vásárolt a Growww Digital Kft.-ben a lengyel Bluerank független performance ügynökség. Az új tulajdonosok érkezésével egy időben távozik Dunder Krisztián alapító tulajdonos.
Digiméter: volna még hová fejlődni online értékesítésben
-
1500 milliárd forintnyi árbevételt ért el a 25 legnagyobb nemzetközi piaccal rendelkező cseh, magyar és szlovák e-kereskedelmi webáruház. Öt magyar e-kereskedő fért fel a listára.
Digiméter: volna még hová fejlődni online értékesítésben
-
Történelmi csúcson zárt a hazai e-kereskedelmi forgalom a Black Friday hetében. Az internetes vásárlások száma 22%-kal, árbevétele 5%-kal haladta meg az előző évi eredményeket – derül ki a Growww Digital elemzéséből.
E-kereskedelem: a nemzetközi piachódítás lehetőségei és kihívásai
-
E-kereskedőknek utat mutatva öt szakember, egyenként 20 perces előadásban osztotta meg tapasztalatát, melyek videófelvétele most visszanézhető.
Eseményajánló: "E-kereskedelem: a nemzetközi piachódítás lehetőségei és kihívásai"
-
A Growww Digital 2021. máus 26-án, szerdán mindenkit vár ingyenes online szakértői délutánjára, ahol 6 szakértő mutatja be a külföldi üzleti terjeszkedés feltérképezhetőségét, lehetőségeit, kihívásait.
RXEU 2022: Hogy alakulnak a vásárlási szokások Európában?
-
Szlovákia most az e-kereskedelem laboratóriuma. A december óta tartó a lezárások hatására minden elképzelhető e-kereskedelmi rekord megdőlt.
Nyitva lehetnek a webshopok az új járványügyi intézkedések értelmében
-
Meredek emelkedésnek indult az e-kereskedelmi forgalom, ha bejön a papírforma, a „szokásos” év végi szezonális forgalomnövekedés rekordszintű bővülést, valamint számos kellemetlenséget hozhat.
Nyitva lehetnek a webshopok az új járványügyi intézkedések értelmében
-
Szemünk láttára változott meg a kereskedelem megszokott rendje, trendje az elmúlt hónapokban. A koronavírus-járvány hatására számottevően élénkült az online kereskedelem Európa-szerte, melynek hatása a korlátozások enyhítése után is megmarad.