Az OANDER Media Kft. ügyvezetője és tulajdonosa Radó Mátyással.

E-commerce területen kiemelt tudással rendelkezik Magento webáruházak kivitelezésében és szállításában, valamint online kereskedelmi folyamatok tervezésében, optimalizálásában.

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett Vezetés és szervezés, Vállalati stratégia szakirányon.

2006 óta foglalkozik webes projektek tervezésével. Kezdetben az Axel Springerrel dolgozott tanácsadó projektvezetőként Radó Mátyással, majd 2008 óta közösen vezetik az Oandert, ahol 2010 óra foglalkoznak online kereskedelmi fejlesztésekkel az igényfelméréstől, a tervezésen és a kivitelezésen át a továbbfejlesztésekig.

Számos olyan nagyobb név kötődik hozzájuk, mint az iStyle webáruházai vagy a K&H Bank Zrt. portál tervezési munkái, több száz sikeres projekt van a hátuk mögött.

Az elmúlt években a digitális tranzakciós folyamatok újraszervezésében, valamint a felhasználó központú folyamattervezésben széleskörű tapasztalatot szerzett, számos bevezetés aktív résztvevője.

2017 nyarán a Ringier – Axel Springer Magyarországgal, RAS-Oander Digital Transaction néven hoztak létre e-commerce fókuszú kommunikációs ügynökséget, amely a több csatornán keresztül egységes értékesítést és kommunikációt folytató, a folyamataikra nagy figyelmet fordító online kereskedőket célozza.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ocskay/

Szükséged lenne automatizációra?

Mi már biztosan megcsináltuk.
Nézd meg az OANDER saját fejlesztésű integrációs platformjának, az Oander Connect-nek a funkcionalitását, vagy írj nekünk egy üzenetet!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.