Skip to content

Oander

alinda_krea01
-
Az elmúlt időszakban számos olyan változást és kihívást okozó helyzettel szembesültek a kereskedők, amely még inkább egyértelművé tette, hogy miért nélkülözhetetlen hazai e-kereskedőként egységes élményt nyújtó, ún. omnichannel stratégiában gondolkodni. Bőgel György Dobozi Balázzsal, az Alinda webáruház kereskedelmi igazgatójával beszélgetett.
konyv_krea01
-
Az alábbiakban az Ecommerce Hungary elnökének gondolatait közöljük Ocskay László és Radó Mátyás „Egységesített kereskedelem” című könyve kapcsán.
online_vs_offline_krea01
-
Egy friss szakmai kötet négy markáns fejlődési mérföldkő mentén mutatja be egy digitalizálódó kereskedelmi vállalat állapotát, készültségi fokát és ezekhez javasolnak praktikus üzleti eseteket.
Omnichannel értékesítés, a jövő kereskedelme
-
Az online vásárlás növekedése és a digitális csatornák térhódítása végérvényesen megváltoztatta az értékesítést. Hogy miért az omnichannel kereskedelemé a jövő, és hogy tudunk elindulni ezen az úton, cikkünkből kiderül.
e-ker AI megoldások
-
A mesterséges intelligenciára épülő technológiák már régóta jelen vannak, és számos területen, így az e-kereskedelemben is használjuk őket. Áttekintjük a legfontosabb felhasználási területeiket, és az integrációs lehetőségeket.
headless_magento_krea01
-
Mit jelent a headless kifejezés, kinek éri meg váltani és miért előnyös az új technológia használata? Cikkünkben részletesen kifejtjük mindezeket.
Mindset váltás a webshop-fejlesztésben: a composable commerce
-
Azok a cégek, amelyek adaptálták a composable megközelítést, a versenytársaiknál 80%-kal gyorsabban fognak tudni új funkciókat bevezetni az online kereskedelmi rendszereikben. De mit is jelent a composable commerce?
Magento, a következő generációs e-kereskedelmi megoldás
-
A Magento a világ vezető nyílt forráskódú e-kereskedelmi platformja, amelyet vállalatok százezrei használnak.
A nagyvállalati webshopok 5 legfontosabb előnye
-
A B2C webshopok kiszolgálása ma már nem csak egyedi fejlesztéssel lehetséges: az Adobe Commerce vállalati rendszerben minden fontos funkciót megtalálhatunk.
A Covid hatása a kkv-kra: immunisak lettek a digitalizációra
-
A KÜRT Akadémia ősszel hiánypótló képzést indított az e-kereskedelem szereplői számára. A képzésen résztvevő oktatók és hallgatók közül négyen egy kerekasztal-beszélgetés keretében vitatták meg a hazai e-kereskedelmi piac elmúlt időszakát és a legnagyobb kihívásait.