Skip to content

webinárium

415520259_1404558723525173_787999424385314165_n
-
A tavalyi különösen változékony év volt a SEO-ban, minden negyedévre jutott valami izgalom. A nemzetközileg elismert SEO nagyágyúk szerint az idei viszont részben arról is szól majd, hogy megtanuljuk hatékonyan és előnyösen használni a sorra megjelenő új eszközöket.
E-kereskedelem: a nemzetközi piachódítás lehetőségei és kihívásai
-
E-kereskedőknek utat mutatva öt szakember, egyenként 20 perces előadásban osztotta meg tapasztalatát, melyek videófelvétele most visszanézhető.
Eseményajánló: "E-kereskedelem: a nemzetközi piachódítás lehetőségei és kihívásai"
-
A Growww Digital 2021. máus 26-án, szerdán mindenkit vár ingyenes online szakértői délutánjára, ahol 6 szakértő mutatja be a külföldi üzleti terjeszkedés feltérképezhetőségét, lehetőségeit, kihívásait.
Az eco 6 pontos követeléslistát nyújt be az új német EU-elnökségnek
-
A nagy befolyással bíró német eco internetgazdasági szövetség intenzív tárgyalásokat tervez a júliusban mandátumát megkezdő új német elnökséggel.
Merre tovább e-kereskedelem?
-
Az IFUA Horváth & Partners szervezésében április 8-án ingyenes webinárium-sorozat indult, amelyen a hazai e-kereskedelem neves szereplői és elemzői osztják meg tapasztalataikat és elképzeléseiket a megváltozott körülmények miatti várható trendekről, irányokról.
Shopify Compass: megújult platform online kurzusokkal és élő webináriumokkal
-
A Shopify nemrég indította el az új edukációs felületét, a Shopify Compasst, ahol számos ingyenes online kurzusból válogathatunk, élő webináriumokon vehetünk részt, és követhetjük a saját előrehaladásunkat az egyes témákban.