OANDER Development Kft.
Featured Listing
OANDER Development Kft.

About

1061 Budapest, Andrássy út 2.
+36 1 426 7290

Egy budapesti digitális műhely vagyunk, amelynek 50 fős csapata tapasztalt üzleti és ergonómiai tervezőkből, fejlesztőkből és integrációs szakemberekből áll. Több mint egy évtizede vagyunk a pályán, így több száz projekttel a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy értjük miről szól az e-kereskedelem. Magyarország legnagyobb Magento fejlesztő csapatát tudhatjuk magunkénak. Az izgalmas kihívások és a komplex megoldások mozgatnak minket igazán.

Szolgáltatások
Magento webshop fejlesztés
Közel egy évtizede foglalkozunk Magento webáruházak fejlesztésével. A hazai piacon az OANDER rendelkezik a legnagyobb létszámú Magento fejlesztő csapattal és a legjelentősebb referencia portfólióval. A gyors piacra lépés érdekében számos előkészített terméket biztosítunk, így akár 4 hét alatt elérheti a projekt a működő prototípus állapotát.
Rendszerintegráció, automatizáció
Minden e-kereskedelmi fejlesztés sarokköve az integráció, amely során a webáruházat fontos vállalatirányítási rendszerekkel, CRM-ekkel és egyéb üzletileg kritikus szoftverekkel kell összehangolni, hogy azok egy egységes ökoszisztémát alkossanak. Saját termékünk, az OANDER Connect segítségével az integráció biztonságosabb, kisebb hibalehetőséggel működik, rugalmasabban fejleszthető és független az egyes végpontok működésétől.
UX-UI design
Designer teamünk gondoskodik arról, hogy ne csak jól funkcionáló fejlesztések kerüljenek ki a kezeink közül, hanem azok megjelenésükben is professzionálisak és egyediek legyenek. A drótváz tervezés, a grafikai koncepciók elkészítése, egy komplett arculattervezés nálunk nem pusztán grafikai munka, hanem gondolkozás és a jövő tervezése.
WordPress fejlesztések
Egy évtizedes WordPress tapasztalatunknak köszönhetően hiszünk a precíz előkészítésben, tervezésben, és mindennél többre értékeljük az egyedi megoldásokat. A drótváz tervezéstől, a designon át az egyedi pluginok fejlesztéséig ügyfeleink aktív részesei a fejlesztési folyamatnak, így a szoros együttműködés eredményeként születnek meg a megrendelő és a felhasználók igényeinek megfelelő site-ok.
Ecommerce szakértelem
Saját bőrünkön tanultuk meg, hogy mennyire összetett az e-kereskedelem, mennyire komplex megoldásokat kell nyújtanunk ügyfeleinknek a siker érdekében. Felismertük, hogy elengedhetetlen az alapos üzleti és a technológiai tervezés, illetve milyen fontos a folyamatos optimalizálás. Szakembereink a tervezéstől kezdve az utókövetésen át segítséget nyújtanak ügyfeleinknek a kiemelkedő minőségű felhasználói élmény alkotásában.

 

 

Képgaléria
Kapcsolódó cikkek
Az önműködő webáruházak nyomában - A készletkezelés automatizációja

Az önműködő webáruházak nyomában – A készletkezelés automatizációja

Legújabb cikksorozatunkban a webáruházak automatizációjával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról írunk. Most az egyik leggyakoribb fájó pontról, a készletkezelésről, a készletadatok automatizációjáról osztjuk meg tapasztalatainkat.

Az önműködő webáruházak nyomában - Mit, mivel, hogyan?

Az önműködő webáruházak nyomában – Mit, mivel, hogyan?

A webáruházak tervezésének és fejlesztésének egyik legkritikusabb pontja az integráció, mellyel ma már szinte kivétel nélkül minden projektünknél találkozunk, hiszen még a legkisebb shopoknak is szükségük lehet összekötésre a számlázás, szállítás, készletkezelés vagy az árazás kapcsán.

Contact

  • 1061
Overview
Images