Skip to content

terjeszkedés

Wildberries
-
A Wildberries, Oroszország legnagyobb online kereskedője megveti a lábát Európában is, új logisztikai központ építésébe kezd Szlovákiában.
Csábít Közép- és Kelet-Európa: eljött az export ideje
-
Magyarország határán túl több millió potenciális vásárló vár a hazai e-kereskedőkre, érdekes módon a legjobb lehetőségeket kínáló piacok az EU keleti részén találhatók.
Európai e-kereskedelem: 15 piactér, amit ismerni kell
-
E-kereskedőként úgy is terjeszkedhetünk Európában, hogy saját webshop nyitása helyett már jól bevált piactereken kezdünk értékesíteni. Nézzük, melyek ezek!
Intenzíven terjeszkednének külföldön a cseh e-kereskedők
-
A sikeres, ugyanakkor zsúfolt cseh e-kereskedelmi piac szereplői számára logikus lépés a külföldi bővítés. Akár a magyaroknak is érdemi konkurenciát jelenthetnek.
Vitaindító: 9 további ok, amiért a magyar e-kereskedő nem lép külföldi piacra
-
Az e-kereskedelem bővülése az Észak-Amerikán és Nyugat-Európán kívüli régiókban a leggyorsabb, az amerikai vállalatok mégsem csaptak le ezekre a piacokra.
Offline befejezett online vásárlása épít az eDigital
-
Az Extreme Digital hamarosan saját futárszolgálattal jelentkezik, Romániában pedig megnyitja első hagyományos külföldi üzletét.
Amazon
-
Az Amazon 3 órás vámkezelést, 24 órás kiszállítást ígér a svájcban élő Prime előfizetőknek.
Cseh cég tarolná le a hazai e-kereskedelmi piacot
-
Nagyobb fokozatba kapcsolt az Alza: megnyitotta első hazai bemutatótermét, és a magyar e-kereskedelmi piac élmezőnyébe akar betörni.