Skip to content

fejlesztés

webáruház
-
Egy webáruház életében normális, ha a minél magasabb konverziós arány elérése érdekében időnként újragondolják a folyamatait. A nagyobb beavatkozások előtt azonban érdemes apróbb változtatásokat tesztelni, mert akár hiszünk bennük, akár nem, ezek képesek lehetnek a korábban döcögő értékesítési statisztikáinkat egy magasabb polcra helyezni. 
ai_chatgp_krea03
-
Az első pillanattól használjuk a ChatGPt-t, most megosztjuk a tapasztalatainkat. Az alábbi praktikák személyes tapasztalatainkon és kísérletezéseinken alapulnak, de ezekkel sikerült a legtöbbet kihozni a chatbotból.
Mikor megyünk már karácsonyi ajándékért a metaverzumba?
-
Számos üzleti lehetőség rejlik a szórakoztatáson kívül is a virtuális- és kiterjesztett valóság alkalmazásában. Interjú egy hazai fejlesztő cég tulajdonosával.
Frissültek az üzleti profilok, bővültek a helyalapú szolgáltatások a Facebookon
-
A Facebooknál úgy érezték, ideje jobbá tenni az üzleti profilokat és azok menedzselését, különös tekintettel a helyi vállalkozásokra.
A találatok kb. 70%-ánál felülírja az oldalak leírását a Google
-
Egy új webshop élesítésekor óriási károkat okozhatunk, ha az átirányításokat nem kezeljük megfelelően, előre eltervezett és pontosan kivitelezett módszertan szerint.
Drónokkal teszi pofonegyszerűvé a leltározást egy magyar startup
-
Magyar fejlesztők hívták életre az Aeriu elnevezésű rendszert, amely drónokkal képes leltárba venni egy raktár árukészletét.
Tényleg elveszik a gépek az emberek munkáját? Az Amazon szerint nem
-
Robotok alkalmazásától a mesterséges intelligencián át a kiterjesztett valóságig a logisztikai cégek mindent bevetnek, hogy elébe menjenek az e-kereskedelmi vásárlói igényeknek.
Feleannyit érnek a mobilos vásárlók?
-
A mobil eszközökön tapasztalható élmény folyamatosan javul, ezáltal az asztali gépek értékesítési előnye csökken, de az okostelefonok lemaradása a jövedelmezőség tekintetében még mindig jelentős. 
illu_1020_v2
-
A Black Friday kampány sikeres lebonyolításához a webshopnak is felkészülten kell várnia az egy napra koncentrált, jelentős látogatótömeget. Bevált tippek kicsiknek és nagyoknak a túléléshez.
Mit válasszunk előbb? Fejlesztőt vagy platformot?
-
Az e-kereskedelmi platform az a szoftver, amely a tranzakciókat lebonyolítja, a fejlesztő pedig az a személy, aki ezt a szoftvert létrehozza. De egy új webshop létrehozása előtt melyiket válasszuk ki először?