Skip to content

automatizálás

429122067_1149527863087523_2364156460958068082_n
-
Hiába, hogy a raktározás minden területén egyre szélesebb körben volna alkalmazható az automatizálás. Az Instacart vezérigazgatója szerint ez az irány nem feltétlenül az üdvös út számukra, mivel szerinte ez le is lassíthatja majd a kiszállításokat.
b2b_krea01
-
A B2B webáruház indításakor az online értékesítés térnyerése mellett az üzleti folyamatok automatizálása, az adminisztrációs feladatok csökkentése és az ügyfélélmény javítása is motiváló tényezők lehetnek.
2022 legfontosabb marketingtrendjei a közösségi médiában
-
A jó közösségi médiastratégia egyik legfontosabb alappillére, hogy következetesen változatos, minőségi tartalmat osszunk meg. Minél gyakrabban posztolunk, annál kedvezőbb elbírálásban részesülünk az algoritmusok által, és annál hatékonyabban tudjuk megszólítani célközönségünket.
A Rohlik Csoport 400 millió eurót fektet be az automatizálásba
-
Az ügyfélszolgálatok munkáját is átformálhatja a fejlődés, de a mesterséges intelligenciának mondott technológia sokszor inkább intelligens automatizációt takar.
Az Amazon nem adja fel - Európában folytatja az automatizált kiszállítás fejlesztését
-
Miközben az automata személyautókra még várni kell, Kínában a kiszállítás terén már üzembe is álltak az önállóan közlekedő járművek.
Jön a Google Smart Campaigns: marketing csodafegyver a kisvállalkozásoknak?
-
Az AdWords új néven, gépi intelligenciával megtámogatva működik tovább: a beállításokat a rendszer maga végzi el a felhasználó helyett.
Fontos kérdések egy email automatizációs rendszer kiválasztásakor
-
A korszerű és hatékony email kampányokban a siker kulcsa a perszonalizáció, vagyis hogy az adott ügyfélnek releváns tartalmat adjunk. Az alábbi szempontok segítenek a célnak megfelelő és hosszú távon is hatékonyan üzemeltethető rendszer kiválasztásában.
Drónos házhozszállításba kezdett az izlandi Aha
-
Az Aha, amely Izland legjelentősebb e-kereskedője, már drónokat is alkalmaz a kiszállítás során. Amint a vállalat hangsúlyozza, ez nem tesztprojekt, hanem egy már működő szolgáltatás.