Skip to content

Németország

Közel húsz százalékkal esett vissza az online kereskedelem Németországban
-
Az október 1 és november 30 között eltelt időszakban mintegy 16,8 százalékos visszaesést tapasztaltak forgalomban a német e-kereskedők az egy évvel ezelőtt szinthez képest.
Németországon keresztül hódítja meg Európát a török Trendyol
-
Németországban elindul a Trendyol, a törökországi vezető e-kereskedelmi platform. A cég számára ez jelenti az első piacot Törökországon kívül, valamint belépését Európába.
8 új logisztikai egységet nyit az Amazon Németországban
-
Az amerikai megacég a bővítéssel tovább erősíti német hídfőállásait, újabb 3000 munkahelyet létrehozva országszerte.
Szerezd meg a világ leggazdagabb vevőit
-
A német vásárlók átlagon felüli mértékben aktívak az online térben, ugyanis a lakosság közel 90%-a vásárolt már online legalább egy alkalommal.
Bíróságra viszi az Amazon a fizetett termékajánlók ügyét
-
Nem a sarki boltokat vette meg az óriáscég Európa legnagyobb piacán illetve nyugati szomszédainknál, de valami hasonlót találtak ki az online térben, saját felületükön.
Közel húsz százalékkal esett vissza az online kereskedelem Németországban
-
A német piac méreténél és vásárlóerejénél fogva nagy lehetőségeket tartogat, és ideális értékesítési célterület lehet akár magyar e-kereskedők számára is.
Németországban már fizetnek azért, hogy átvegyük a szomszéd csomagját
-
Egy német logisztikai cég, a Hermes idén márciusban indította el pilot programját, melynek keretében a csomagokat a szomszédok számára átvevő klienseinek 30 eurócentet fizet csomagonként. A PaketFüxx néven futó projekt során nemcsak a cég saját szállítmányai, de harmadik fél által szállított csomagok után is meg lehet kapni a díjat.
Németországban szövetségi szinten betiltják az áruk megsemmisítését
-
A Német Szövetségi Kormány megkezdte annak a törvénytervezetnek az előkészítését, melynek célja, hogy jelentősen csökkentse a kereskedelemben keletkező ipari hulladék mennyiségét, és támogassa azok újrahasznosítását.
Black Friday 2022: Az Ecommerce Hungary óvatosságra int
-
Annak ellenére, hogy Németországban népszerű a Black Friday, számos online és hagyományos üzlet kínál hozzá kapcsolódó akciókat, egy felmérés szerint a német kereskedők többsége örülne, ha nem tartanák meg a Fekete Pénteket.
csomagvisszkuldes_Nemeto_kosarertek-01
-
Németországban folyamatosan nő a visszaküldött termékek száma, az online vásárolt termékek 12 százaléka megy is vissza a feladóhoz.