Skip to content

fizetési megoldások

Bitcoin alapú fizetési megoldásokat vezet be a Mastercard
-
Reális esélye van, hogy a mostani bicsaklás ellenére három év múlva a webáruházak fizetési oldalán már nemcsak az eddig ismert valutákkal, hanem a Bitcoinnal is rendszeresen találkozzunk.
A digitális fizetési szektor sötét oldala - a Wirecard tündöklése és bukása
-
A mobilunkból is könnyen kártyaleolvasót vagy akár egy mini pénztárgépet varázsolhatunk néhány kiegészítő és a hozzájuk tartozó applikáció segítségével.
A Facebook az Amazon babérjaira tör: itt a Facebook Shops
-
A fizetős csoportok egyelőre kísérleti jelleggel működnek és jellemzően exkluzív tartalmakat, illetve tanácsadást nyújtanak.
Újabb e-kereskedelmi megoldások érkeznek az Instagramba
-
Amennyiben népszerűvé válik az új natív fizetési megoldás, az jó helyzetbe hozhatja az Instagramot az e-kereskedelmi piacon.
Online fizetési megoldások: merre tovább 2018-ban?
-
Az  Ovum és ACI Worldwide friss felmérése azt mutatja be, hogyan képzelik el az online fizetés jövőjét az ilyen szolgáltatást nyújtó cégek. SMS fizetés, hangalapú fizetés? Mi lesz a következő trend?
Google Pay: hivatalosan is elindult a keresőóriás integrált fizetési megoldása
-
Nem akar lemaradni a Google sem az Amazon és az Apple mögött, ezért egységesítette fizetési megoldását. Az egy hónapja bejelentett szolgáltatás pár napja indult.
Bitcoin alapú fizetési megoldásokat vezet be a Mastercard
-
Adott egy jól működő, hamisításbiztos és olcsó fizetési lehetőség, az e-kereskedők zöme mégsem él vele. Vajon miért?
Így használd a SWOT analízist a webshopod sikeréhez
-
Az Analytics használatának csak akkor van értelme, ha az abban szereplő forgalom valós, így az eszköz által kinyert adatok tiszták. De mi eredményezhet hamis adatokat?
Új B2B fizetési megoldás a Visától
-
Az amerikai hitelkártyaóriás nemrégiben hirdette meg Visa Ready programját, amely új környezetet teremthet az üzleti partnerek közötti e-kereskedelmi megoldásoknak.
Aktuális hír
-
Ha a hírek igazak, jövőre talán már a Facebookon keresztül olvashatjuk előfizetett hírlapjainkat a világon bárhol.