A piaci igényekhez igazodva a Trans-Sped ZERO szolgáltatása júniustól már az egész ország területén elérhető, így bármely e-kereskedő választhatja ezt a költséghatékony és környezettudatos kiszállítási formát, mely már a nagyméretű gyári csomagolású termékekre is elérhető, 40 kg-os súlyig.

A ZERO szolgáltatás keretében a megrendelt árukat csomagolóanyag-mentesen a Trans-Sped saját flottája szállítja ki zárható, többször használatos ládák rendszeresítésével. Szintén újdonság, hogy most már a ládák mérete sem jelent akadály, hiszen a ládáknál nagyobb, gyári csomagolású termékek kiszállítását is vállalja a szolgáltató 40 kilogramm súlyhatárig a DPD Hungary oversize szolgáltatásával együttműködésben.

A Trans-Sped egyik kiemelt küldetése a logisztika hatékonyabbá, környezetbarátabbá tétele. Ennek érdekében 2021 végén elindította a Magyarországon egyedülálló ZERO nevű szolgáltatását, amely először a nagytarcsai fulfillment központjukból tett lehetővé egyszer használatos, csomagolástól mentes kiszállítást az e-kereskedelemben aktív partnerei számára.

A szolgáltatás fejlesztésével most már az ügyfelek saját raktáraiba kihelyezetőek a többször használatos ládák, és az elkészült küldeményeket a Trans-Sped munkatársai felveszik, majd a felvételtől számított 24-48 órán belül ki is szállítják.

trans_sped_zero

 

A ZERO a környezetvédelmi szempontok mellett költségcsökkentést is biztosít a webáruházaknak azáltal, hogy nem kell a rendkívül költséges csomagoló és térkitöltő anyagokat felhasználniuk, sőt a csomagolásra szánt idő és munkaerőigény is lényegesen csökken. Emellett a végfelhasználónak nincs gondja a csomagolási hulladékkal, és a csomagolóanyag elhagyásával a logisztikai folyamatból további környezetszennyező tevékenységek is kiesnek. Kifejezetten igaz ez a nagyméretű, gyári csomagolású árukra, melyek kiszállítása egészen 40 kg súlyig biztosított a Trans-Sped ZERO-nál.

A csomagolásmentes kiszállítási szolgáltatás a piaci igényekhez igazodva 2023 májustól már Magyarország egész területén elérhető.

(Támogatott tartalom)

Határokon átnyúló csomagküldés egyedi igényekre szabva!
Egyszerű csomag nyomon követési és módosítási lehetőségek, garantált másnapi kézbesítési kísérlet és fenntartható szállítási megoldások felmerülő extra költségek nélkül. Kérd Te is a DPD Hungary ajánlatát!