A piaci igényekhez igazodva a Trans-Sped ZERO szolgáltatása júniustól már az egész ország területén elérhető, így bármely e-kereskedő választhatja ezt a költséghatékony és környezettudatos kiszállítási formát, mely már a nagyméretű gyári csomagolású termékekre is elérhető, 40 kg-os súlyig.

A ZERO szolgáltatás keretében a megrendelt árukat csomagolóanyag-mentesen a Trans-Sped saját flottája szállítja ki zárható, többször használatos ládák rendszeresítésével. Szintén újdonság, hogy most már a ládák mérete sem jelent akadály, hiszen a ládáknál nagyobb, gyári csomagolású termékek kiszállítását is vállalja a szolgáltató 40 kilogramm súlyhatárig a DPD Hungary oversize szolgáltatásával együttműködésben.

A Trans-Sped egyik kiemelt küldetése a logisztika hatékonyabbá, környezetbarátabbá tétele. Ennek érdekében 2021 végén elindította a Magyarországon egyedülálló ZERO nevű szolgáltatását, amely először a nagytarcsai fulfillment központjukból tett lehetővé egyszer használatos, csomagolástól mentes kiszállítást az e-kereskedelemben aktív partnerei számára.

A szolgáltatás fejlesztésével most már az ügyfelek saját raktáraiba kihelyezetőek a többször használatos ládák, és az elkészült küldeményeket a Trans-Sped munkatársai felveszik, majd a felvételtől számított 24-48 órán belül ki is szállítják.

trans_sped_zero

 

A ZERO a környezetvédelmi szempontok mellett költségcsökkentést is biztosít a webáruházaknak azáltal, hogy nem kell a rendkívül költséges csomagoló és térkitöltő anyagokat felhasználniuk, sőt a csomagolásra szánt idő és munkaerőigény is lényegesen csökken. Emellett a végfelhasználónak nincs gondja a csomagolási hulladékkal, és a csomagolóanyag elhagyásával a logisztikai folyamatból további környezetszennyező tevékenységek is kiesnek. Kifejezetten igaz ez a nagyméretű, gyári csomagolású árukra, melyek kiszállítása egészen 40 kg súlyig biztosított a Trans-Sped ZERO-nál.

A csomagolásmentes kiszállítási szolgáltatás a piaci igényekhez igazodva 2023 májustól már Magyarország egész területén elérhető.

(Támogatott tartalom)