Skip to content

logisztika

ai_kereskedelem_krea01
-
Kevésbé látványosan, de annál hamarabb alakíthatja át az AI a globális ellátási láncok felügyeletét és a pénzügyi kockázatelemzés szektorát. A nagyok, az Amazon, Google, Microsoft, illetve a Mercedes és a Nestlé már mindkét oldalon sorakoznak.
AI logistic
-
Általánosságban igaz az e-kereskedelmi piac B2B szegmensére, hogy sok szó esik az AI-ról, de a digitális alkalmazásokat a szektorban mégis csak lassan vezetik be. A logisztika esetében különösen igaz ez - írja a Digital Ecommerce 360, amely szerint az „időhúzás” itt még inkább jellemző.
Hullámvasúton az e-kereskedők és a logisztikai szereplők
-
Az Ecommerce Hungary májusi kerekasztal beszélgetésén logisztikai szakértők értékelték a szektor helyzetét a jelenlegi, nehéz körülmények között.
A cargo-partner gyűjtőkonténeres megoldásokat kínál
-
A nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szolgáltató bővítette szolgáltatási körét, és heti rendszerességgel, új vonalon biztosít gyűjtőkonténeres megoldásokat.
Manifest Future of Logistics
-
Behind every five-start review there's great logistics – avagy minden ötcsillagos értékelés mögött egy tökéletes logisztika áll. Perényi András beszámolója a Las Vegas-i Manifest logisztikai konferenciáról.
Fejet hajt az Amazon az Európai Bizottság akarata előtt
-
Elhalasztja beruházásait az Amazon Spanyolországban, ahol az amerikai e-commerce óriás mintegy 150.000 négyzetméter kapacitású logisztikai hálózat átadását tervezte 2022 végére.
A Shopify logisztikai fronton erősít a Deliverr felvásárlásával
-
A Shopify múlt héten jelentette be, hogy rekord áron vásárolja fel a a San Francisco-ból indult logisztikai startupot, a Deliverrt.
Elveszi-e a mesterséges intelligencia a szövegírók munkáját?
-
Egy észt startup, az Eurora az AI technológia segítségével gyorsítaná fel az EU piacára szállító e-kereskedők logisztikai folyamatait, és támogatná a célországokban történő adóoptimalizálást is.