Skip to content

Trans-Sped

Ecommerce Expo 2024
-
Február utolsó napján tartják idén az Ecommerce Expót. A hazai e-kereskedelmi szakma legnagyobb rendezvénye már a nyolcadik événél jár, a szervezők azonban most is készülnek újdonságokkal és meglepetésekkel.
zero_transsped_1
-
A Trans-Sped ZERO csomagolásmentes szolgáltatás nem csupán a Földünk védelméért tesz sokat, de a webáruházak számára is jelentős anyagi és időbeli megtakarítást garantál. A ZERO ugyanis nem csupán egy hatékony szolgáltatás, hanem egy olyan stratégiai partnerség, amely új szintre emeli azt, amit eddig a kiszállításról gondoltunk.
Országosan elérhető a Trans-Sped ZERO szolgáltatása
-
A Trans-Sped ZERO szolgáltatása júniustól már az egész ország területén elérhető, így bármely e-kereskedő választhatja ezt a költséghatékony és környezettudatos kiszállítási formát, mely már a nagyméretű gyári csomagolású termékekre is elérhető, 40 kg-os súlyig.
Fenntartható és praktikus megoldással rukkolt elő a Pelenka.hu
-
Az ország piacvezető baba-mama webáruháza elkötelezte magát a fenntartható működés mellett, így júliustól már a Pelenka.hu vásárlói is választhatják a csomagolásmentes, ZERO kiszállítást.
Próbafutár
-
A főként lábbeliket forgalmazó LifeStyleShop a Trans-Sped logisztikai szolgáltatóval karöltve egyedülálló megoldást vezetett be, hogy az online vásárlással járó egyik legnagyobb nehézséget kiküszöbölje.
A húsvét az új karácsony - tapasztalatok nagyvállalati szemszögből
-
A Trans-Sped, a Webshippy és az OANDER közösen szervezett e-kereskedelmi meetupján a logisztikai rendszerek fejlesztői és használói osztották meg tapasztalataikat.