Az adatok, a technológia és a mesterséges intelligencia már rég nem csak az IT területe, ezért az ITBN és a Business Fest közösen fogja feltérképezni az üzleti életre gyakorolt hatásaikat 2023-as eseményein. Ma már egy terület sem maradhat digitalizáció-, adat- és AI-semleges, hiszen ez már nemcsak a kiberbiztonsági szakértők ügye. A két szakmai fórum immár közösen kalauzolja az üzleti döntéshozókat a mesterséges intelligencia rohamtempójú fejldődésének világában. Közösen mutatják meg, hogy az AI-trend milyen lehetőségeket kínál és mire érdemes figyelni az előttük álló hónapokban. Aki nem akar lemaradni, annak ott a helye a két partner soron következő eseményein!

A digitális forradalom kicsúcsosodása 2023-ban egyértelműen az adatközpontú gondolkodás és a mesterséges intelligencia. Az AI olyan rohamos fejlődésen megy keresztül, hogy az üzleti élet minden területén erőteljesen érezteti hatását. Hisszük, hogy minden mindennel összefügg, így ez sem csak az IT-hoz kapcsolódik, hanem a marketingdöntésektől a HR – folyamatokig mindenhol meghatározó szerepet kap.

A kiberbiztonság első számú szakmai fóruma, az ITBN és az ország legnagyobb üzleti fesztiválja, a Business Fest ezért egymást támogatva, szoros együttműködésben szervezi következő eseményeit az AI és az üzleti szféra kapcsolódását fókuszba állítva. Céljuk, hogy összehozzák az IT és a kiberbiztonság szakértőit az üzleti élet más területeinek döntéshozóival, és közösen keresik a választ arra, hogy az egyes iparágak hogyan működhetnek együtt az olyan sebességgel berobbanó technológiákkal, mint például az AI. Együtt keresnek megoldásokat arra is, hogy hogyan lehet felkészülni, és maximális előnyt kovácsolni az ilyen rohamtempójú változásokból.

Az ITBN közel két évtizede a kiberbiztonság meghatározó, független szakmai platformja, olyan nagyszabású konferencia és vásár, ahol a terület piaci szereplői mélyíthetik kapcsolati hálójukat, valamint ahol a legújabb trendek és innovációk is megismerhetők. A Business Fest a különböző üzleti területek kapcsolódására fókuszáló, teljesen egyedi koncepciójával rendkívül sikeresen debütált tavaly, és idén ezt is túlszárnyalva több mint 5000 látogató volt kíváncsi az év legnagyobb üzleti fesztiváljára.

Tóth Gergely, a rendezvény alapító-tulajdonosa elmondta, hogy a Business Festen jelenlévő cégek a magyar GDP 32%-át képviselték, és a velük való beszélgetések során mutatkozott meg az igény a mesterséges intelligencia várható üzleti hatásainak elemzésére és előrejelzésére az egyes szektorokban.

„Ehhez nem is tudtunk volna jobb partnert találni, mint az ITBN, ami szakmailag megkérdőjelezhetetlen fórum ebben a témában” – tette hozzá.

Keleti Arthur, az ITBN alapítója kiemelte, hogy már 2017-ben az AI volt a kiberkonferencia vezértematikája, amely az elmúlt hónapokban eddig sosem látott technológiai áttörést ért el. „Rengeteg dolgunk van most, hogy jól, jóra és biztonságosan használjuk, ez fontos küldetésünk, immáron a Business Festtel összefogásban, nemcsak IT és biztonsági, hanem üzleti vezetők bevonásával.“ – jegyezte meg.

Az együttműködés keretében az ITBN az Aithentic Today színpadon mutatkozott be a június 8-án megrendezett Business Festen, formabontó kerekasztal-beszélgetéseknek otthont adva a mesterséges intelligenciához kapcsolódó legtrendibb témákban, szeptember 27-28-án pedig a BusinessAI színpaddal várja az érdeklődőket a Business Fest az ITBN-en. 2023-ban egy terület sem maradhat digitalizáció-, adat- és AI-semleges, hiszen több ez már, mint a technológusok, kommunikációs szakemberek vagy a kiberbiztonsági szakértők ügye. A két szakmai fórum immár közösen tud eligazítást nyújtani az üzleti döntéshozók számára, hogy mire érdemes figyelni az előttük álló hónapokban. Aki nem akar lemaradni, annak ott a helye a két partner soron következő eseményein!