Skip to content

mesterséges intelligencia

Sokba kerülhet a cégeknek az uniós mesterségesintelligencia-szabályozásnak való megfelelés
-
Az IVSZ – Szövetség a Digitális Gazdaságért egyetért a szabályozás céljával, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy az annak való megfelelés költségei ne legyenek túlságosan megterhelőek az innovatív vállalkozások, különösen a kkv-k és startupok számára.
Reacty Digital: ezt gondoljuk itthon a mesterséges intelligenciáról
-
A felnőtt lakosság többsége hallott már a mesterséges intelligencia fogalmáról, ismertségben az önvezető járművek, használatban a videójátékok állnak az élen – derült ki a Reacty Digital felméréséből.
A Zalando a ChatGPT-t alkalmazza divatasszisztensnek
-
A német fast-fashion nagyágyú az OpenAI rendszerét használja majd a vásárlók különleges kérdéseinek megválaszolásához, ami új korszakot nyithat az ügyfélszolgálat történelmében.
e-ker AI megoldások
-
A mesterséges intelligenciára épülő technológiák már régóta jelen vannak, és számos területen, így az e-kereskedelemben is használjuk őket. Áttekintjük a legfontosabb felhasználási területeiket, és az integrációs lehetőségeket.
AI forradalom? Megérkezett a ChatGPT legújabb, 4.0-ás verziója
-
Alig hogy enyhült a világszerte tapasztalható lelkesedés az OpenAI chatbotja, a GPT nyelvi modell 3.5-ös verzióját futtató ChatGPT iránt, március 14-én a fejlesztők már be is mutatták a nyelvi modellezésen alapuló AI legújabb, 4.0-ás verzióját a nagyközönségnek.
Hogyan használd a ChatGPT-t SEO tartalmaid fejlesztésére?
-
Ezt a kérdést persze feltehetjük magának a ChatGPT-nek is, és a cikk végén ismertetjük is a saját válaszát. Összeszedtük, milyen célokra ajánlja a nemzetközi SEO szakma a ChatGPT a SEO tartalomfejlesztés terén.
Google bejelentések: Megújul a Lens, a Maps és a Translator
-
Változások jönnek a Google Search, a Google Lens, a Google Maps és a Google Translate működésében is. De mi lesz bennük új, és mi köze ennek a mesterséges intelligenciához?
Válasz a ChatGPT-re: jön a Google Sparrow
-
Hamarosan komoly fordulat jöhet a mesterséges intelligencia általunk is megismerhető ágában: a Google mesterséges intelligenciával foglalkozó részlegénél, a DeepMindnál fontolgatják, hogy már idén kiadják a ChatGPT riválisát.
Elveszi-e a mesterséges intelligencia a szövegírók munkáját?
-
Utánajártunk, hogy a legújabb AI technológia alkalmas-e arra, hogy kreatív szövegeket hozzunk létre a segítségével.
E-kereskedelem 2030-ban: a várható 6 legfontosabb trend
-
A CB Insights 2030-ról szóló e-kereskedelmi riportja MI vásárlási tanácsadókról, kriptopénztárcákról és a metaverzum online vásárlásra gyakorolt hatásairól készített víziót.