Skip to content

statisztika

Európa
-
Az Egyesült Királyság jelenleg is vezető szerepet tölt be Európában az e-kereskedelemben, Németország azonban várhatóan 2025-re átveszi a vezető pozíciót.
Az Instagramon már 60 napra visszamenőleg is láthatók a statisztikák
-
30 naposról 60 naposra növekedett az Instagram Insights (Elemzések) adatlekérési intervalluma, ami azt jelenti, hogy a fiókstatisztikák a már kéthónapnyi idősávra visszanézhetők és elemezhetők.
Európa
-
Fontos mérföldkőhöz érkezik az elektronikus kereskedelem 2021-ben: az aktív felhasználók száma Európában 500 millió fölé emelkedhet.
hungarian-ecommerce-2019
-
4 év alatt több mint 2,5-szeresére nőtt a hazai online e-kiskereskedelmi piac, több elemző is alulbecsülte a 2018. évi növekedést.
545 mrd Ft: tíz év alatt tízszeresére nőtt a magyar e-kiskereskedelem
-
545 milliárd forint: ennyi volt 2017-ben a magyar online kiskereskedelem nettó forgalma. Ezzel először szárnyalta túl az 500 milliárd forintos lélektani határt, és nőtt 10 év alatt 46 milliárd forintról 545 milliárd forintra, több mint tízszeresére a hazai internetes kiskereskedelem.
Újabb lehetőségek a Google bővített terméktalálataiban
-
A Google Analytics rendelkezik egy kifejezetten a webáruházak folyamatainak mérésére szolgáló modullal, melyet mindenképpen érdemes beüzemelni és használni.
Új, kereskedőknek szánt hirdetési formátum érkezik a Youtube-ra
-
A legalapvetőbb mutatókat gyűjtöttük össze, amelyeket mindenképpen érdemes figyelemmel kísérni, ha videós tartalmakkal szeretnék megragadni a vásárlóink figyelmét.
Kifogytál, ideje újra vásárolnod
-
A rendszeres vásárlók nagyon értékesek, ezért érdemes figyelmeztetni őket, ha ideje újratölteni készleteiket, mert a legutóbb vásárolt adag már elfogyott. De hogyan?
Így használd a SWOT analízist a webshopod sikeréhez
-
Az Analytics használatának csak akkor van értelme, ha az abban szereplő forgalom valós, így az eszköz által kinyert adatok tiszták. De mi eredményezhet hamis adatokat?
Aktuális hír
-
Az e-kereskedelem Európában folyamatos növekedést mutat, ezt főként a déli és keleti országokban tapasztalható rohamos bővülésnek köszönheti.