Skip to content

kiskereskedelem

Romlik a kiskereskedők helyzete, de kivédhető a csökkenés
-
Tavaly októberhez képest 6,5 százalékkal mérséklődött a magyar kiskereskedelmi forgalom mértéke. A csomagküldő és internetes kiskereskedelemnél is 2,3 százalékos visszaesés tapasztalható - közölte a KSH.
online_vs_offline_krea01
-
Egy friss szakmai kötet négy markáns fejlődési mérföldkő mentén mutatja be egy digitalizálódó kereskedelmi vállalat állapotát, készültségi fokát és ezekhez javasolnak praktikus üzleti eseteket.
india_ecommerce_krea01
-
A piaci növekedés az egyik dimenzió csupán Indiában, mert a nagyvárosokon kívül élők és a megrendeléseket kiszolgáló réteg alkalmazottai egy teljesen másik világban élnek.
Felhagy a Meta kiskereskedői ambícióival
-
A Facebook-csoport épp csak belefogott a fizikai üzletek megnyitásába, azonban belső források szerint egyelőre nem kíván tovább terjeszkedni a hagyományos kereskedelmi piacon.
e-kereskedelmi felmérés
-
Az elmúlt éveknél mérsékeltebb növekedéssel 1378 milliárd forintos forgalmat ért el 2022-ben a hazai online kiskereskedelem a Reacty Digital éves webáruházi felmérése alapján.
Ezek ma a világ legnagyobb kiskereskedői
-
A közelmúltban 2 lista is napvilágot látott a globális top kiskereskedőkről. Az NFR és a Deloitte felmérése szerint a vezető szereplők szinte kivétel nélkül megőrizték pozícióikat, és tovább tudtak növekedni.
Februárban is csökkent a kiskereskedelmi forgalom
-
A KSH nemrég kiadott tájékoztatója szerint 2023. februárjában a kiskereskedelem forgalmának volumene 10,1%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest.
diy_barkacs_krea01
-
A debreceni vállalkozás egy évtized alatt komoly kereskedővé nőtte ki magát. A két tulajdonost, Herpácsi Gábort és Mihala Ferencet kértük meg, hogy osszák meg velünk történetüket.
trendforduló
-
Megjelent a KSH kiskereskedelemről szóló, 2022. decemberéről kiadott jelentése, amely szerint a magyarországi kiskereskedelmi forgalom mintegy 3,9%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest.
Deloitte: újabb izgalmas év a kiskereskedők számára
-
2022-ben sem dőlhetnek hátra a kiskereskedelmi szektor szereplői – az elmúlt két év kihívásai után a változó vásárlási szokásokhoz és fogyasztói elvárásokhoz történő adaptálódás kulcsfontosságú a növekedés fenntartásához.