Skip to content

Egyesült Királyság

tiktok_krea002
-
Az új, Trendy Beat elnevezésű fejlesztés alkalmazáson belüli vásárlást kínál, amellyel a cégcsoport által forgalmazott termékeket fogják árusítani.
Az Amazon jelentős bázisbezárásra kényszerül Nagy-Britanniában
-
A különösen magas infláció és a fogyasztói igények zuhanása miatt az Amazon úgy döntött, az Egyesült Királyság területén a meglévő harmincból három raktárbázist bezár.
BNPL: Trójai faló vagy a vásárlás forradalma?
-
Egy, a közelmúltban végzett kutatás szerint azok a brit vásárlók, akik Buy Now Pay Later szolgáltatást használnak, egyre később törlesztik a fennálló tartozásukat.
A PayPal növeli az EU és Nagy-Britannia közötti pénzforgalmi jutalékát
-
A szigetország és az Unió közti oda-vissza irányú tranzakciókat novembertől 1,29%-os díjjal terhelik majd - írja a BBC.
A britek is vizsgálatot indítottak az Amazon ellen
-
Az Amazon 10 ezer új munkahelyet hoz létre az Egyesült Királyságban, amivel a szigetországban lévő alkalmazottainak száma eléri majd az 55 ezret. Emellett vezetett túrákra várják az érdeklődőket a cég brit fullfilment központjaiban.
Intenzív terjeszkedésbe kezd a brit OnBuy.com
-
Az Egyesült Királyság egyik feltörekvő online piactere, az OnBuy.com több mint 140 további országra terjeszti ki szolgáltatásait 2023-ig.
A brit ingázók az online vásárlás bajnokai
-
A kutatás szerint az ingázók több mint fele, 51%-a általában vásárol munkába menet.
DHL UK
-
Az Egyesült Királyság régóta az online kereskedelem egyik fellegvára Európában. De mitől pörög így az online piac, és mit kell tudnia egy magyar webáruháznak, ha piacra szeretne lépni a világ ötödik legnagyobb gazdaságában?
IMN
-
A dobogón Németország, az Egyesült Királyság és Hollandia végzett.
Brit e-kereskedők: csak 4 százalék bízik a jövőben
-
Az Egyesült Királyság legtöbb többcsatornás és e-kereskedője bizonytalan a Brexit üzletükre gyakorolt hatásait illetően.