Skip to content

dropshipping

Viszlát Oberlo: a Shopify kivezeti a népszerű dropshipping appot
-
Az Oberlo 2022 június 15-ig lesz elérhető, ezután a felhasználók egy új, DSers nevű alkalmazáson keresztül érhetik el a dropshipping szolgáltatást.
Dropshipping: nagy csábítás, nagy buktatókkal?
-
Tény, hogy aki nem akar/nem tud nagy beruházással, komoly tőkebefektetéssel nekifogni az online kereskedelemnek, annak a dropshipping kecsegtető lehetőségnek tűnik. De vajon hazánkban is olyan vonzó és sima pálya?
Webshippy
-
Simon Zsolt, a TV2 Csoport volt társtulajdonosa, International Head of Marketplace pozícióban folytatja karrierjét a Webshippynél.
Dropshipping: nagy csábítás, nagy buktatókkal?
-
A már meglévő követői táborral rendelkező felületeknek - blogok, magazinok, influenszerek - nemcsak kézenfekvő lépés webshopot nyitni, de nagyon időszerű is.
Dropshipping - valóban ez a könnyebb az út az e-kereskedelemben?
-
Elég lehet "csak" eladni a belistázott termékeket úgy, hogy a webáruházaknak nem kell foglalkoznia raktározással, logisztikával, termékfejlesztéssel, gyártók keresésével, csomagolással és szállítással sem? Ezt kínálja a dropshipping modell, de hogy működik mindez a gyakorlatban?
Dropshipping: nem egyszerű a törvényi megfelelés
-
A dropshipping technikailag egyszerű üzleti modellnek tűnik, de a jogi- és vámkérdések tisztázásához jobb, ha vámszakértőhöz fordulunk.
Dropshipping: nagy csábítás, nagy buktatókkal?
-
Megéri neked a dropshipping modell? Mire érdemes odafigyelni, és milyen szolgáltatók vannak a piacon?
Viszlát Oberlo: a Shopify kivezeti a népszerű dropshipping appot
-
Néhány könnyen elérhető eszközzel akár 1 nap alatt is összeállítható egy működő webáruház.
A legnépszerűbb online források e-kereskedőknek
-
A nagyobb oktatási portálokon könnyen találhatunk az online üzleti világhoz, e-kereskedelemhez kapcsolódó tananyagokat. Sorozatunk első részében a Udemy releváns témáinak legnépszerűbb tanfolyamait gyűjtöttük össze.
Webshop-evolúció: miért éri meg kiszervezni a logisztikát?
-
Az egyre népszerűbb szolgáltatás révén ma már az is megoldható, hogy az e-kereskedőnek se raktározni, se csomagolni, se szállítani ne kelljen.