Skip to content

dropshipping

404587968_1052448115807279_5500707469401545133_n
-
A raktározás kérdése minden webáruház tulajdonosban felmerül. Milyen raktározási módszert érdemes használni: kiszervezni vagy saját berkeken belül megoldani? A Sneci tulajdonosa saját tapasztalatait osztja meg ezügyben.
könyv_kiadas_krea01
-
A "just in time" elv alapján működő dropshipping modell a könyvkiadásban is lehetővé teszi az egyéneknek és a kisvállalkozásoknak, hogy rugalmasan reagáljanak a piaci igényekre. Mutatjuk: hogyan!
ecom3
-
Egy torinói születésű - de anyai ágon félig magyar származású - tinédzser testvérpár a kényszerű lezárást arra használta föl, hogy megfejtse a sikeres webshop működés titkait. Meg is találták.
Hazai dropshipping szolgáltatók
-
Egyre több magyar és külföldi szolgáltató kínál dropshipping szolgáltatást hazánkban is. Összegyűjtöttük, hogy a legjelentősebb szereplők mit kínálnak.
-
Az Oberlo 2022 június 15-ig lesz elérhető, ezután a felhasználók egy új, DSers nevű alkalmazáson keresztül érhetik el a dropshipping szolgáltatást.
Dropshipping: nagy csábítás, nagy buktatókkal?
-
Tény, hogy aki nem akar/nem tud nagy beruházással, komoly tőkebefektetéssel nekifogni az online kereskedelemnek, annak a dropshipping kecsegtető lehetőségnek tűnik. De vajon hazánkban is olyan vonzó és sima pálya?
Webshippy
-
Simon Zsolt, a TV2 Csoport volt társtulajdonosa, International Head of Marketplace pozícióban folytatja karrierjét a Webshippynél.
Dropshipping: nagy csábítás, nagy buktatókkal?
-
A már meglévő követői táborral rendelkező felületeknek - blogok, magazinok, influenszerek - nemcsak kézenfekvő lépés webshopot nyitni, de nagyon időszerű is.
Dropshipping - valóban ez a könnyebb az út az e-kereskedelemben?
-
Elég lehet "csak" eladni a belistázott termékeket úgy, hogy a webáruházaknak nem kell foglalkoznia raktározással, logisztikával, termékfejlesztéssel, gyártók keresésével, csomagolással és szállítással sem? Ezt kínálja a dropshipping modell, de hogy működik mindez a gyakorlatban?
Dropshipping: nem egyszerű a törvényi megfelelés
-
A dropshipping technikailag egyszerű üzleti modellnek tűnik, de a jogi- és vámkérdések tisztázásához jobb, ha vámszakértőhöz fordulunk.