Skip to content

DHL

Nem hozta tűzbe a németeket az egynapos kiszállítás
-
Bár sok csomagszállító szolgáltató bevezette, a legtöbben idén be is fejezték az aznapi kiszállítást Németországban.
Öt trend, amely meghatározza a házhoz szállítás fejlődésének következő öt évét
-
Az eddig kizárólag online kereskedelemmel foglalkozó holland szupermarketlánc, a Picnic áprilistól saját maga végzi az általuk forgalmazott termékek visszaszállítását. Logisztikai partnerük továbbra is a DHL marad, de a fogyasztók által visszaküldeni kívánt termékeket már a cég saját futárai gyűjtik össze és juttatják el a helyi logisztikai központokba.
A Német Posta a DHL-el közösen fejleszti digitális szolgáltatásait
-
Március elején jelentette be a Német Posta, hogy a DHL Pakettel közösen számos új digitális szolgáltatást vezet be a közeljövőben, illetve a már korábban bevezetett szolgáltatásaikat is együttes erővel próbálják meg még hatékonyabban üzemeltetni.
Újabb szereplőkkel és modellekkel bővül a csomagautomaták piaca
-
A DHL a Lidllel összefogva telepít új csomagautomatákat, a Zalando és a PostNord pedig magánembereket is bevonna a csomagpontok üzemeltetésébe.
dhl-sorozat-IT
-
Garantálható-e a siker a 14%-os növekedésben levő olasz e-kereskedelmi piacon, ha exportálni szeretnénk? Útmutatónkból kiderül, mire érdemes figyelni.
Franciaország
-
A francia piac egy e-kereskedelmi mini-boom előtt áll, ezzel a helyzettel pedig minden exportban gondolkozó webáruháznak érdemes élni.
Hogyan kereskedjünk Németországban?
-
A németek híresek precizitásukról és hatékonyságukról, de vajon ez viszi előre gazdaságukat? Hol vannak lehetőségek az új vállalatok számára a világ negyedik legnagyobb gazdaságában?
DHL UK
-
Az Egyesült Királyság régóta az online kereskedelem egyik fellegvára Európában. De mitől pörög így az online piac, és mit kell tudnia egy magyar webáruháznak, ha piacra szeretne lépni a világ ötödik legnagyobb gazdaságában?
Exportáló kereskedőkre épít a DHL Magyarországon
-
Budapesti központjának bővítése után akár másnapi kézbesítést is vállal az e-kereskedők export küldeményeire a DHL Express.
Nemzetközi együttműködésbe kezdett a DHL és a Magento
-
Együttműködésbe kezdett a DHL és a Magento, amelynek révén a Magento felhasználók számára a DHL többféle expressz szállítási szolgáltatása is elérhetővé válik