Skip to content

Amazon Prime Day

haboru_krea01
-
Mit tegyen egy B2B marketing portál, ha kitört a háború, és a kampány, amit addig felépített, egyszeriben súlytalanná és lényegtelenné vált? Feladata-e egy ilyen orgánumnak reagálni a Hamász és Izrael közti történésekre vagy sem? Pro és kontra lehet érvelni, de az igazi válasz nem magától értetődő.
Amazon Prime Day: az infláció átalakította az akciós vásárlási szokásokat
-
A tudatosabb vásárlás került előtérbe a kibontakozó gazdasági válság miatt: a vevők egyrészt jobban spórolnak, másrészt egyharmaduk igyekszik várni a kiszemelt árucikk megvásárlásával az akciós napig.
Idén júliusban lesznek a Prime Napok az Amazonon
-
Már hivatalos, hogy az Amazon 2022-es nagy kereskedelmi fiesztája július 12-13-án lesz megtartva, ami megfelel az előzetes várakozásoknak.
Rekordbevételt ért el az Amazon 2021-ben
-
Az e-kereskedelmi óriás első negyedéves bevétele ismét átlépte a bűvös 100 milliárd dolláros határt, és az előzetes becslések alapján az idei Prime Day is minden eddiginél nagyobb hasznot hozott a vállalat számára.
Ez a Prime Day nem az a Prime Day
-
A rendezvény minden rekordot megdöntött, de iparági elemzők szerint az idei Amazon Prime Day meglehetősen laposra sikeredett a korábbiakhoz képest.
Hivatalosan is bejelentették az Amazon a Prime Day időpontját
-
Hosszas csűrés-csavarás és halasztás után az Amazon most már hivatalosan is bejelentette: a szokásosan júliusban tartott Prime Dayre október közepén kerülhet sor.
A Prime Day-jel indulhat az ünnepi őrület az Amazonnál
-
A rengeteg bizonytalanság és számos halasztás után úgy néz ki, az Amazon idén is megtartja a Prime Day-t, de a megszokottól eltérő időpontban.
Amazon Prime Day
-
A világ legnagyobb forgalmú webáruháza júliusban szokta megrendezni a szuperakciós napját, ám az idei Amazon Prime Day valószínűleg 3 hónappal később, októberben lesz - tudta meg a CNBC.
Amazon Prime Day
-
A kereskedőóriás szerint a 2019-es Amazon Prime Day a cég történetének legnagyobb akciója volt: nagyobb, mint a Black Friday és a Cyber Monday együttvéve.
Amazon Prime Day: 36 órás vásárlási őrület a nyár közepén
-
Bosszantó technikai hibával indult, végül mégis rekordot döntött az Amazon nagy nyári akciója.