Skip to content

raktározás

0003
-
A Black Friday-t megelőzően az eMAG megmutatta az új raktárkomplexumát: óriási és impozáns. A kereskedő cég ügyvezetője kijelentette, hogy semmilyen módon nem kivételeznek majd az eladókkal, és nem hozzák jobb helyzetbe a saját maguk által forgalmazott termékeket sem.
AI logistic
-
Általánosságban igaz az e-kereskedelmi piac B2B szegmensére, hogy sok szó esik az AI-ról, de a digitális alkalmazásokat a szektorban mégis csak lassan vezetik be. A logisztika esetében különösen igaz ez - írja a Digital Ecommerce 360, amely szerint az „időhúzás” itt még inkább jellemző.
Az Amazon hosszútávú raktárakat épít ki a kereskedőknek
-
Új szolgáltatást vezet be az Amazon, ami a remények szerint megoldhatja sok-sok kereskedő az ellátási láncok akadozása miatt problémáit.
Európát hódítaná meg a kínai “új kiskereskedelem”
-
Teljesen automatizált, robotok által üzemeltetett logisztikai központ építésébe kezd a kínai e-kereskedelmi óriás, a JD.com Hollandiában.
Amazon Prime: 57 millió amerikai otthon, a háztartások közel fele előfizető
-
Raktári kapacitásait félti az Amazon, amely egyszer már meglépte a meglepőt, és korlátozta az FBA-központokba befogadott árukat, akkor - a járvány kezdeti szakaszában - a létfontosságú termékekre.
Webshippy
-
A csomaglogisztikával járó kiadások a webshopok költségeinek jelentős részét kitehetik, nem mindegy ezért, hogyan és kivel intézzük ezeket a feladatokat. Összeszedtük a legfontosabb szempontokat, amelyek alapján leszoríthatóak a logisztikai költségek.
Webshop-evolúció: miért éri meg kiszervezni a logisztikát?
-
Az egyre népszerűbb szolgáltatás révén ma már az is megoldható, hogy az e-kereskedőnek se raktározni, se csomagolni, se szállítani ne kelljen.
Drónokkal teszi pofonegyszerűvé a leltározást egy magyar startup
-
Magyar fejlesztők hívták életre az Aeriu elnevezésű rendszert, amely drónokkal képes leltárba venni egy raktár árukészletét.