Skip to content

#piacvadász

A sikeres e-ker piaci működésre hatványozottan igaz, hogy a legfőbb kérdésre ( arra, hogy "Mitől döglik a légy?") a jó válasz folyamatosan formálódik. Az aktuális trendeket, irányokat próbáljuk ehhez összegyűjteni.
bor_webshop_krea01
-
A Hawesko a kis borkereskedői piacterek népszerűségéből merítve gondolja úgy, hogy az akár öt számjegyű kínálati palettát is elérheti. Feltéve, ha sikerül elég sok riválisát is megnyernie az ügynek.
klarna_krea01
-
A svéd Klarna a BNPL piac zászlóshajója. A cég aktuálisan 14 százalékos bruttó piaci növekedést, összesen pedig százmilliónál is több európai ügyfelet tudhat magáénak.
peloton
-
Bajba kerültek a koronavírus-járvány haszonélvezői közé tartozott, otthoni edzőgépeket gyártó cégek. Ki kell találniuk, hogyan húzzák ki magukat a gödörből. Jól jöhet, hogy az amerikai Peloton most előállt egy világos tervvel.
fake_products_krea01
-
Lehet, hogy a közösségimédia-kereskedelem a marketing új területe, és lehet, hogy a közösségi média influencerei ennek a világnak a hercegi és grófjai, de azért érdemes tőlük sem mindent készpénznek venni.
ünnepi_időszak
-
Az iskolakezdés ugyan rendre felpörgeti az augusztus végi forgalmat, ám az előrelátó kereskedő ilyenkor már a karácsonyi időszak akcióit és kampányait kezdi tervezni. Nem lehet elég korán elkezdeni.