Skip to content

online vásárlás

fake_products_krea01
-
Lehet, hogy a közösségimédia-kereskedelem a marketing új területe, és lehet, hogy a közösségi média influencerei ennek a világnak a hercegi és grófjai, de azért érdemes tőlük sem mindent készpénznek venni.
Strandjátékból is sokkal többet veszünk már online
-
A legkelendőbb strandjátékok a vízipisztolyok, úszógumik és homokozójátékok, a tavaly erre költött 3,5 milliárd forintnál többet várnak a játékkereskedők. Kicsit fura, de online leginkább szabadtéri játékokat veszünk.
A Rossmann úgy érzi, előre lép, ha a GLS-sel is szállít
-
Egyre többen szerzik be a drogériai termékeket online, a netes vásárlásokat pedig a főváros és az agglomeráció mellett egyre gyakrabban indítják vidékről is a Rossmann Magyarországnál.
Megújult a Rossmann mobilappja
-
Új szintre emelte a felhasználók online vásárlási élményét a Rossmann: megújult a drogériahálózat mobilapplikációja. A változásokkal javult a felhasználói élmény, a vásárlók az eddiginél egyszerűbben és gyorsabban elérhetik az összes funkciót és megrendelhetik a termékeket néhány kattintással a telefonjuk segítségével.
multtask_krea02
-
A koronavírus-járvány végeztével egyre több vásárló visszatér korábbi szokásaihoz, és az online vásárlás mellett a fizikai boltokat is használja. Így 2023-ban a kereskedők közül a többcsatornás értékesítési modellben gondolkodók tudnak majd leginkább talpon maradni.
Már készülnek a boltok az ünnepi áruhiányra, de nem lehet mindenre felkészülni
-
Idén karácsonykor is rendelkezésre állnak a magyar e-kereskedelem képviselői, amennyiben ajándékok cseréjéről, visszaváltásáról van szó – írja közleményében az Ecommerce Hungary.