Skip to content

LinkedIn

404852773_798485668988437_5555462097834670825_n (1)
-
A beszerzők újabb generációja kerül nyeregbe. Jelentős részük azonban úgy intézné a beszerzést, hogy az egész tranzakció során egyetlen értékesítési képviselővel se kelljen beszélnie. A milleniálok már nem gyermekek!
Az Instagram és a Shopify is megjelenik az affiliate piacon
-
Az Amazon Affiliate programja jelenleg piacvezető szerepben van, de az Instagram és a Shopify bejelentései után ez a pozíció könnyen változhat.
Új termékoldallal segíti a márkaépítést a LinkedIn
-
Egy olyan újdonság jelent meg decemberben a LinkedIn vállalati oldalain, ami segíthet elkötelezett termékközösségek létrehozásában, minőségi leadek generálásában, vagyis végső soron az eladások növelésében.
COVID alatt és után: milyen közösségimédia-trendek várhatóak még 2020-ban?
-
Az alábbiakban azokat a még 2020-ban várható social media trendeket szedtük össze, amelyek segíthetnek Neked, hogy, az üzeneteid minden esetben eljussanak célközönségedhez.
Közösségi Média körkép 2019
-
Továbbra is vezet a Facebook, de a marketing szakma kezd rájönni arra, hogy ideje több lábon állni és nem egyetlen platformtól függeni. Nézzük a legfontosabb változásokat!
Közösségi értékesítés
-
Közösségi értékesítés: a márka különböző social media platformjain kialakított közösségeinek, követőinek történő értékesítés vagy lead gyűjtés közvetlenül az adott platformon.
A közösségimédia-jelenlét 7 pontja vállalatok számára
-
A következő 7 pontban összeszedtük azokat a szempontokat, amelyeket minden cégnek mérlegelnie kell, amikor közösségi médián kommunikál a célcsoportjával, vásárlóival.
5 trend, amire a keresőmarketingben figyelni kell 2019-ben
-
Megszokott a marketingben, hogy gyorsan változnak a szabályok, azonban a 2019-es év különösen turbulens a kattintásokért folytatott harcban. Erre az 5 trendre mindenképp figyelj, ha az élen akarsz maradni!
11 új közösségi hálózat
-
E-kereskedőként sok időbe kerülhet a különféle social media felületek kezelése, ezért érdemes igénybe venni olyan szoftvereszközöket, amelyek megkönnyítik a munkát.