Skip to content

értékelés

fake_reviews_krea01
-
Annak jártunk utána, mit tehet egy vállalkozó (illetve: a felhasználó) a fejcsóváláson és bosszankodáson túl, ha gyanús, feltehetően csaló értékelésekkel, visszajelzett véleménnyel találkozik?
Májustól szigorítja a GVH az értékelések megjelenítésének szabályozását
-
Az Európai Bizottság jelentése szerint a webshopok kétharmadánál találtak problémás pontokat az értékelések megbízhatósága kapcsán, 55% pedig vétett az EU vonatkozó jogszabályai ellen.
Májustól szigorítja a GVH az értékelések megjelenítésének szabályozását
-
A kereskedőknek a jövőben ellenőrizniük kell, hogy a közzétett értékelések a terméket ténylegesen használó vagy megvásárló fogyasztóktól származnak.
A termékoldalak tartalmának hatásai a fő teljesítménymutatókra
-
A webshopunk tartalmának optimalizálásával komoly előnyre tehetünk szert az e-kereskedelemben, ehhez azonban szükség van a termékoldalaink folyamatos monitorozására és frissítésére.
Termék értékelések: hiteles és hasznos információk a döntés elősegítésére
-
A termékértékelések számos vitathatatlan előnyt kínálnak a felhasználók és a webáruház tulajdonosok számára egyaránt.
Májustól szigorítja a GVH az értékelések megjelenítésének szabályozását
-
A vásárlói döntésünknél nagy mértékben támaszkodunk mások véleményére. Csakhogy van, aki éppen ezért manipulálja a termékek és szolgáltatások értékelését.
A pozitív vásárlói visszajelzések 4 titka
-
A vásárlóktól származó értékelések jelentős hatást gyakorolnak az értékesítési mutatóinkra. Íme néhány tipp, hogyan szerezzünk minél több pozitív értékelést.