Az e-kereskedelem az idei évben is kiemelt és jövedelmező iparágnak számít, amelybe egy jó termékötlettel és megalapozott tudással sikeres online vállalkozást építhetünk. Az elmúlt időszakban sok olyan szolgáltatás lépett piacra, amelyekkel belevághatunk az online értékesítésbe, vagy éppenséggel még jövedelmezőbbé tehetjük már meglévő webáruházunkat. Ha most készülsz webshopot indítani, akkor számos lehetőség közül választhatsz, hogy egy igazán stabil alapokon álló online vállalkozásod legyen.

Shoprenter, az e-kereskedelmi partnered

2023.03.26-ig kombinált kedvezménnyel, mindössze 24.990 Ft + áfa értékben indíthatsz webshopot, amelyet a Shoprenter, Magyarország egyik legnépszerűbb bérelhetőwebáruház-rendszere biztosít számodra.
A 3 hónapos Silver előfizetésed mellé egy e-kereskedelmi rendezvényre szóló belépőjegy is társul, ahol elismert cégek szakértőitől tanulhatod meg a sikeres webshopindítás minden tudnivalóját.

A Silver csomagod az induláshoz szükséges összes funkciót tartalmazza:

 • A webáruház mellett több csatornán is értékesítheted termékeidet (Facebook, Marketplace)
 • A feltölthető termékek száma 5.000 db
 • Webáruházadban a bankkártyás fizetés is megoldott
 • Számos integráció áll rendelkezésedre, amellyel automatizálhatod a folyamataidat (pl. számlázó, ERP rendszer)

A kedvezményes előfizetés mellett pedig minden eszközt biztosítunk, hogy bátran és stabil alapokra építkezve vágj bele az online vállalkozásod felépítésébe:

 1. Részt vehetsz a Webáruház Indítás az Alapoktól rendezvényen, ahol megismerkedhetsz a sikeres webáruház indításához és üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen lépésekkel.
 2. A rendezvényen nemcsak az iparág elismert szakértőitől tanulhatsz, de ingyenesen konzultálhatsz a különböző e-kereskedelmi szolgáltatók szakértőivel.
 3. A webáruházad indításához és üzemeltetéséhez további kedvezményeket vehetsz igénybe, hogy minél több pénzt tudj megspórolni az indulás során.
 4. A Shoprenter maximálisan támogat, így a helyszínen még a vállalkozásodat segítő tervező anyagokat is kaphatsz, amelyek nagy hasznodra válnak az elindulásnál.

A kedvezményes ajánlat részleteit ide kattintva érheted el!

Az eseményről bővebben

A WEBINDA e-kereskedelmi rendezvénysorozatot a tavalyi évben indította el a Shoprenter, ahol az iparág kiemelt szakértők magas szinten edukálják az e-kereskedelem iránt érdeklődőket egy egész napon keresztül.

Kedvezményes webáruház-előfizetés egész napos képzéssel

A következő eseményt 2023.03.28-án rendezi meg a Shoprenter a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, így ha most aktuális neked az online vállalkozás építése, akkor remek alkalom, hogy lefektesd az alapokat.

Ha pedig webáruházadat a közelmúltban indítottad el, akkor is hasznos lehet számodra a rendezvény, hiszen csak a helyszínen elérhető ajánlatokkal újabb magaslatokra emelheted online vállalkozásodat.

A WEBINDA rendezvényen a Shoprenter mellett más nagy hazai, e-kereskedelmi szolgáltatóktól is tanulhatnak az érdeklődők.

Az online fizetési módok területén a SimplePay-től és a Bariontól, a logisztika területén a FoxPosttól, Packetától és Magyar Posta Logisztikától, a webshop jogról pedig a VirtualJogtól tanulhatnak az érdeklődők.

Kedvezményes webáruház-előfizetés egész napos képzéssel

A résztvevők többek között az alábbi témákat érintve tanulhatnak egy online vállalkozás felépítéséről:

 • stratégia,
 • termékkör,
 • értékajánlat,
 • üzleti terv,
 • jogszabályi alapismeretek és jogi dokumentumok,
 • webáruház-indítás és üzemeltetés költségei,
 • webáruház-rendszer,
 • logisztika,
 • online fizetési módok,
 • értékesítési és marketing megoldások.

Miben támogat még a Shoprenter?

 1. A rendezvényen nemcsak az iparág elismert szakértőitől tanulhatsz, de ingyenesen konzultálhatsz a különböző e-kereskedelmi szolgáltatók szakértőivel.
 2. A webáruházad indításához és üzemeltetéséhez további kedvezményeket vehetsz igénybe, hogy minél több pénzt tudj megspórolni az indulás során.
 3. A helyszínen még a vállalkozásodat segítő tervező anyagokat is kaphatsz, amelyek nagy hasznodra válnak az elindulásnál.

Ha szeretnél saját webáruházat indítani, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, akkor ez a lehetőség most neked szól! A Webáruház Indítás az Alapoktól rendezvény a legstabilabb tudást biztosítja ehhez, a kedvezményes előfizetéssel pedig máris a megvalósítás útjára léphetsz az online értékesítésben.

(Támogatott tartalom)