Skip to content

előfizetés

peloton
-
Bajba kerültek a koronavírus-járvány haszonélvezői közé tartozott, otthoni edzőgépeket gyártó cégek. Ki kell találniuk, hogyan húzzák ki magukat a gödörből. Jól jöhet, hogy az amerikai Peloton most előállt egy világos tervvel.
shopify_uprgrade_krea01
-
A most bemutatott és beépíthető, több mint száz újítás és frissítés hozzájárul ahhoz, hogy a Shopify felhasználói hatékonyabban és innovatívabban működtethessék webshopjaikat.
humanize_krea01
-
A Humanize Studió részletes útmutatást készített annak elősegítésére, hogy az üzleti modell sablon alapján el tudd dönteni: melyik termékelőfizetéses szolgáltatás-modell passzol leginkább a vállalkozásodhoz.
A visszatérő vásárlók titka: így épített Csorba Anita hűséges vásárlóközösséget
-
Az előfizetéses modelleket itthon még sokan nem ismerik, miközben külföldön már nagy népszerűségnek örvendenek. Egy hazai példán keresztül bemutatjuk, hogyan működhetnek jól. Ismerd meg Csorba Anita és az InspiKid Klub történetét!
előfizetés_krea01
-
Szeretnél kisebb marketingköltéssel nagyobb bevételt elérni? Cikkünkben bemutatjuk az előfizetésben rejlő lehetőségeket, és hogy miként tudod átalakítani a bizniszed termékből szolgáltatásalapúvá.
Kedvezményes webáruház-előfizetés egész napos képzéssel
-
Ha most készülsz webshopot indítani, akkor számos lehetőség közül választhatsz, hogy egy igazán stabil alapokon álló online vállalkozásod legyen.
A termékelőfizetéses szolgáltatások jövője a járvány után
-
Az elmúlt években komoly lökést kaptak a fizikai termékeket előfizetéses rendszerben értékesítő szolgáltatók, a járvány elmúltával azonban sokan egyre nehezebb helyzetben találhatják magukat.
Az előfizetéses tagsági programok térnyerése
-
Az Amazon és a Walmart után a Best Buy is előfizetéses tagsági programot indított. A vevők ezzel spórolnak, a kereskedelmi cégek pedig biztos, kiszámítható bevételhez juthatnak.
Újabb nagy márka, a Coca-Cola indít előfizetéses értékesítést
-
A világ legnépszerűbb kólája és egyben legismertebb márkája ismét megpróbálkozik a havi díjas előfizetéses rendszer bevezetésével.
Megszünteti online sörelőfizetési szolgáltatását a The Beercase
-
Az előfizetéses alapú, különleges söröket értékesítő The Beercase nem folytatja tovább meglepetés-dobozainak kiküldését. Interjú Pintér Áronnal.