Skip to content
mm

A szerző cikkei:

könyv_kiadas_krea01
-
A "just in time" elv alapján működő dropshipping modell a könyvkiadásban is lehetővé teszi az egyéneknek és a kisvállalkozásoknak, hogy rugalmasan reagáljanak a piaci igényekre. Mutatjuk: hogyan!
ux_pszicho_krea01
-
Gyakran azokra hárul egy weboldal megjelenésének megtervezése, akik szakmájuk szerint nem UI/UX dizájnerek. Ilyenkor a múltbéli tapasztalatok, az intuíció és a szépérzék sokat segíthet, de számos pszichológiai törvényszerűség is. Ezeket is használják a hivatásos tervezők is használnak a munkájuk során.
ai_chatgp_krea03
-
Az első pillanattól használjuk a ChatGPt-t, most megosztjuk a tapasztalatainkat. Az alábbi praktikák személyes tapasztalatainkon és kísérletezéseinken alapulnak, de ezekkel sikerült a legtöbbet kihozni a chatbotból.
infláció_krea01
-
Az infláció mindannyiunkat arra kényszerít, hogy megváltoztassuk a gondolkodásunkat gazdasági ügyekben. Az üzleti életben kiváltképp így van ez. Összeszedtünk néhány fontos tényt az infláció természetéről, ami segíthet jobban boldogulni e környezetben.
Ha nem is vagy UI/UX dizájner, azért még jó, ha ezt mind tudod (2. rész)
-
A tervezési folyamat során a pszichológiai törvényszerűségekre és elvekre is figyelni kell, mert közvetlenül növelik a weboldal sikerét és hatékonyságát.
shopify_uprgrade_krea01
-
A most bemutatott és beépíthető, több mint száz újítás és frissítés hozzájárul ahhoz, hogy a Shopify felhasználói hatékonyabban és innovatívabban működtethessék webshopjaikat.
ui_ux_rules_krea01
-
Összegyűjtöttük a fő téziseket ahhoz, hogy jobban megérthető legyen: hogyan érzékelnek, gondolkodnak és viselkednek az emberek, amikor különböző digitális felületeket használnak.
Drasztikusan romlik a ChatGPT minősége
-
Az idő múlásával az OpenAI legújabb generatív nyelvi modellje, a GPT-4 nem javul, hanem romlik. Azokon a teszteken, amelyeket idén márciusban sikeresen elvégzett, néhány hónappal később katasztrofálisan szerepelt.
web_tools_krea01-1_full
-
A lassú weboldalak frusztrálják a felhasználókat, a betöltési idő minden másodpercével több és több potenciális vásárlót veszítünk. Ha az oldalsebesség, vagyis az oldal betöltési ideje meghaladja a három másodpercet, a látogatóinknak úgy a harmadát már el is veszítettük.
jogtiszta_tartalmak
-
Ha online tartalmat gyártunk - pláne: ha ezt kereskedelmi célzattal tesszük, akkor kiemelten ügyelnünk kell arra, hogy olyan képeket, zenéket, betűtípusokat vagy ikonokat használjunk, amelyek licensze engedélyezi ezt a kereskedelmi felhasználást.