Skip to content
mm

A szerző cikkei:

etikus hackerek
-
Az etikus hackerek iránti érdeklődés rohamosan nő minden területen, így az e-kereskedelemben is. Frész Ferenccel, a Cyber Institute Etikus hacker képzés vezetőjével beszélgettettünk.
Elveszi-e a mesterséges intelligencia a szövegírók munkáját?
-
A mesterséges intelligencia jövőjéről és az e-kereskedelemben betöltött szerepéről beszélgettünk Szabados Levente vezető AI szakértővel, a Kürt Akadémia képzésvezetőjével.
Hibás cím a csomagon? Hollandiában megtalálták a megoldást!
-
Hollandiában közel nullára csökkentek a hibás cím megadásból származó szállítási problémák, ennek az egyszerű megoldásnak köszönhetően.
Térképezd fel a vásárlók útját, legyen élmény a látogatásuk
-
Mutatunk egy módszertant, amelynek segítségével jobban megismerheted vásárlóid igényeit. Ez a Customer Journey Map - azaz vásárlói élménytérkép. Friss termék, funkció vagy akár teljesen új vállalkozás bevezetésekor az egyik leghasznosabb eszközöd lesz.
Hogyan teljesít a kiterjesztett valóság a kereskedelmi gyakorlatban?
-
A kiterjesztett valóságban rejlő lehetőségek kereskedői szempontjairól Kabarcz Balázzsal, a Decathlon kereskedelmi igazgatójával beszélgettünk.
Mikor megyünk már karácsonyi ajándékért a metaverzumba?
-
Számos üzleti lehetőség rejlik a szórakoztatáson kívül is a virtuális- és kiterjesztett valóság alkalmazásában. Interjú egy hazai fejlesztő cég tulajdonosával.
Hogyan tesztelj webáruházat?
-
Tesztelni mindig érdemes: a tervezés, a kivitelezés, és az éles rendszer működtetése során is hasznos a felhasználók visszajelzéseit begyűjteni.