Skip to content
mm

A szerző cikkei:

ipsits-anita_krea01
-
Az ételérzékenységgel küzdők, de a tudatos étrend kialakításához támpontokat keresők is remek alapot találnak Ipsits Anitánál. A Szafi Product társtulajdonosát és ügyvezetőjét  a motivációiról, de a kudarcairól is kérdeztük.
fürjes_adam_krea01
-
A vásárlói visszajelzések átírták a korábbi ügyfélkiszolgálói, fejlesztési gyakorlatokat a Rossmannál, a kiszállítás minősége pedig akkor is meghatározó, ha közben már a csomagautomatákba is muszáj bejutni. Fürjes Ádámot, a magyarországi  Rossmann webshop vezetőjét kérdeztük.
social_media_ecommerce_krea01
-
Összegyűjtöttünk minden fontos ismérvet (médiatípust, korosztályi szokást, ügyfélelégedettséget stb.) arról, mi az, amit tudni érdemes 2023-ban a közösségi e-kereskedelemről.
A külföldi ügyfélszerzés lassú folyamat, ám ha sikerül, a magyar piacon nem ismert stabilitást biztosít
-
A magyar e-kereskedelem aktuális helyzetéről, a külföldi piac elérésének lehetőségeiről és a social media trendekről kérdeztük Farkas Zsoltot, az Evolut Agency alapító tulajdonosát és ügyvezetőjét.
greenwashing fast fashion
-
A greenwashing az a marketingtörekvés, amely olyan termékeket vagy szolgáltatásokat próbál fenntarthatónak beállítani, amelyek valójában nem ütik meg ennek a mércéjét. Ez a jelenség sajnos több különböző iparágban jelen van - ezek közé tartozik a divat is.
Mi a helyzet az Instagram Reels-szel 2023-ban?
-
Korábban írtunk már az Instagram Reels jelentőségéről az online térben, de mivel a közösségi média világa egy elég nagy iramban változó terület, tekintsük át röviden, hogy mi is a helyzet az Instagram videós megoldásával 2023-ban.
Google Helpful Content Update: mik az eddigi tapasztalatok?
-
Idén ősszel a Google újabb útmutatót tett közzé SEO témában: az ebben részletesen kifejtett best practice-ek segítségével jelentősen növelhetjük az e-kereskedelmi projektjeink sikereit.
5 tipp ahhoz, hogyan készítsük fel üzletünket a szezonra
-
Az alábbiakban összeszedtünk 5 tippet, amelyeket észben tartva érdemes előre készülni az év végi időszakra, hogy az elkerülhető problémákat valóban el is kerüljük.
Így használd a SWOT analízist a webshopod sikeréhez
-
A SWOT elemzés egy, a marketingben gyakran használt módszer, amely a stratégiaalkotás folyamatában játszik fontos szerepet, és e-kereskedelmi vonatkozásban is tökéletesen használható.
Szokatlan e-kereskedelmi trendek az Egyesült Államokban
-
A Digital Commerce 360 minden évben elkészíti az észak-amerikai e-kereskedelmi trendeket összefoglaló, Top 1000 elnevezésű riportját, amely legutóbb tartalmazott néhány nem szokványos megállapítást.