Összegyűjtöttük az előző hónap legnépszerűbb tartalmait, hogy ha esetleg nem követtétek minden nap a híreket, akkor se maradjatok le semmi fontosról. Szeptemberben a Kosárérték magazin alábbi témáira voltatok a leginkább kíváncsiak, íme a toplista:

Európai e-kereskedelem: 15 piactér, amit ismerni kell
E-kereskedőként úgy is terjeszkedhetünk Európában, hogy saját webshop nyitása helyett már jól bevált piactereken kezdünk értékesíteni. Nézzük, melyek ezek!

Már magyar e-kereskedők számára is elérhető a Google Pay
Szeptembertől hazai webáruházak is bevezethetik a Google Pay-t, mégpedig a BIG FISH Payment Gateway segítségével. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

10 lépés, amit ne hagyj ki a Black Friday készülődésből
A Black Friday sikeres teljesítéséhez időben elkezdett és tudatosan felépített csapatmunkára van szükség. Mutatunk 10 gyakorlati tippet, hogy a felkészülés az idei évben még könnyebben menjen.

Visszavonul a cégvezetéstől Jack Ma, az Alibaba alapítója
Jack Ma nélkül a kínai high-tech ipar ma nem dörömbölne a szilícium-völgyi óriások kapuin.

Alapvető mérések az e-kereskedelemben
A szakértők száz számra használnak és ajánlanak mérőszámokat, de semmit nem érünk velük, ha nem tudjuk, hogy pontosan mit jelentenek, mit kezdjünk velük.

Mit automatizáljunk (és mit ne) az ügyfélszolgálaton?
Az ügyfélszolgálatok munkáját is átformálhatja a fejlődés, de a mesterséges intelligenciának mondott technológia sokszor inkább intelligens automatizációt takar.

Szórakozik a vásárló, mit tehet az e-kereskedő?
Bizony nem csak a vásárlónak lehet szüksége védelemre: az e-kereskedővel is megeshet, hogy néhány vevője rosszindulatból, számításból vagy figyelmetlenségből kárt okoz neki.

Ne maradjatok le az aktualitásokról, kövessétek a Kosárérték Facebook oldalát,
valamint iratkozzatok fel a hírlevelünkre!