1986-ban végzett a mai Budapesti Gazdasági Egyetemen (akkoriban Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola). Az idegenforgalomban töltött 10 év során elvégezte a IATA (International Air Transport Association) és az UFTAA (United Federation Of Travel Agents’ Associations) felsőfokú szaktanfolyamát. 4 évig a Marktingberatung International középvezetője volt.

Ezt követően a Sprinter, majd a Runner futárszolgálatnál dolgozott értékesítési vezetőként. Egyike azon keveseknek, akik mind a gyűjtőszállítási rendszerű, mind a közvetlen járatokkal működő futárszolgálatoknál is több éves tapasztalatokat szereztek.

Az ezen a területen eltöltött évei során vette észre a piaci rést, hogy a webáruházak fejlődését a saját maguk által végzett logisztika milyen komoly mértékben gátolja. 2006-ban már azzal a szándékkal alapította meg a Complexpress Logisztika Kft.-t, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtson, amely a webshopokat kiszervezett logisztikával fogja támogatni. A fulfillment és a 4PL szolgáltatás akkoriban még teljesen ismeretlen volt Magyarországon, így az áruházak edukálásával is kellett foglalkoznia. 15 éve vallja, hogy a webshoplogisztikai szolgáltatók feladata az, hogy megkönnyítsék és meggyorsítsák a webáruházak fejlődését.

A 2021-ben már ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Az Év Webshopja elnevezésű, nagysikerű szakmai verseny létrehozója. 

Határokon átnyúló csomagküldés egyedi igényekre szabva!
Egyszerű csomag nyomon követési és módosítási lehetőségek, garantált másnapi kézbesítési kísérlet és fenntartható szállítási megoldások felmerülő extra költségek nélkül. Kérd Te is a DPD Hungary ajánlatát!