1986-ban végzett a mai Budapesti Gazdasági Egyetemen (akkoriban Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola). Az idegenforgalomban töltött 10 év során elvégezte a IATA (International Air Transport Association) és az UFTAA (United Federation Of Travel Agents’ Associations) felsőfokú szaktanfolyamát. 4 évig a Marktingberatung International középvezetője volt.

Ezt követően a Sprinter, majd a Runner futárszolgálatnál dolgozott értékesítési vezetőként. Egyike azon keveseknek, akik mind a gyűjtőszállítási rendszerű, mind a közvetlen járatokkal működő futárszolgálatoknál is több éves tapasztalatokat szereztek.

Az ezen a területen eltöltött évei során vette észre a piaci rést, hogy a webáruházak fejlődését a saját maguk által végzett logisztika milyen komoly mértékben gátolja. 2006-ban már azzal a szándékkal alapította meg a Complexpress Logisztika Kft.-t, hogy olyan komplex szolgáltatást nyújtson, amely a webshopokat kiszervezett logisztikával fogja támogatni. A fulfillment és a 4PL szolgáltatás akkoriban még teljesen ismeretlen volt Magyarországon, így az áruházak edukálásával is kellett foglalkoznia. 15 éve vallja, hogy a webshoplogisztikai szolgáltatók feladata az, hogy megkönnyítsék és meggyorsítsák a webáruházak fejlődését.

A 2021-ben már ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Az Év Webshopja elnevezésű, nagysikerű szakmai verseny létrehozója.