Skip to content

fulfillment

Ecommerce Hungary
-
Recesszió, infláció, nemzetközi versenytársak...számos kihívás áll a hazai e-kereskedők előtt. Az Ecommerce Hungary Egyesület közel két évtizede rendezi visegrádi konferenciáját, amelynek fő szervezőjével, Bognár Ákossal beszélgettünk.
fullfilment_krea01
-
A tevékenységek kiszervezése több évtizedes jelenség, sokan foglalkoznak vele, gazdag irodalma van. Ezt a cikket az „alapok alapjának”, az értékteremtés problémájának szenteljük.
webshippy
-
A Webshippy több mint 2.200 ügyfél megrendeléseit kezeli, ügyfeleik között az ország legismertebb kereskedőit találjuk.
Miért fontos, hogy jól működjön a webshop logisztika?
-
Amikor webáruház alapítását határozzuk el, a kínált árukon kívül a marketing, esetleg a keresőoptimalizálás szokott felmerülni megoldandó problémaként az új e-kereskedők fejében.
Bíróságra viszi az Amazon a fizetett termékajánlók ügyét
-
Nem örülnek különösebben az Amazon külső eladói, mióta az óriáscég bejelentette: a továbbiakban az eddigi költségek mellé üzemanyag- és inflációs felárat is hoz, ami öt százalék lesz.
Dropshipping: nagy csábítás, nagy buktatókkal?
-
Tény, hogy aki nem akar/nem tud nagy beruházással, komoly tőkebefektetéssel nekifogni az online kereskedelemnek, annak a dropshipping kecsegtető lehetőségnek tűnik. De vajon hazánkban is olyan vonzó és sima pálya?
Webshop-evolúció: miért éri meg kiszervezni a logisztikát?
-
Az online kereskedelem evolúciója új kihívások elé állítja a webshopok, internetes kereskedések irányítóit. A megoldás a 4PL- és fulfillment-szolgáltatások kiszervezése – de azért ez sem olyan egyszerű.
Aznapi kiszállítás bármely webshop számára - elindult a Webshippy Prio szolgáltatása
-
A 16 óráig leadott rendelések a rendelés napján este 22 óráig garantáltan célba érnek azon webshopok esetén, akiknek a cég saját termékes logisztikáját kezeli, és azoknál is, akik a Marketplace katalógusból értékesítenek.
Webshippy
-
Simon Zsolt, a TV2 Csoport volt társtulajdonosa, International Head of Marketplace pozícióban folytatja karrierjét a Webshippynél.
”Folyamatosan magas szintű szolgáltatást kell nyújtani az ügyfeleknek”
-
A legnagyobb, kifejezetten fulfillmentre szakosodott hazai cégek egyike az iLogistic Kft., amelynek vezetőjét, Csereklyei Bálintot kérdeztük a megoldásaikról, a piaci helyzetről, és hogy hol tart ma a kiszervezett logisztika.