Skip to content

Complexpress

Dropshipping: nagy csábítás, nagy buktatókkal?
-
Tény, hogy aki nem akar/nem tud nagy beruházással, komoly tőkebefektetéssel nekifogni az online kereskedelemnek, annak a dropshipping kecsegtető lehetőségnek tűnik. De vajon hazánkban is olyan vonzó és sima pálya?
Webshop-evolúció: miért éri meg kiszervezni a logisztikát?
-
Az online kereskedelem evolúciója új kihívások elé állítja a webshopok, internetes kereskedések irányítóit. A megoldás a 4PL- és fulfillment-szolgáltatások kiszervezése – de azért ez sem olyan egyszerű.
Öt trend, amely meghatározza a házhoz szállítás fejlődésének következő öt évét
-
Amikor webáruházat készülsz indítani, elsőre talán nem tűnik túl fontos kérdésnek a logisztikai háttér, de hidd el, rengeteg szempontra kell gondolni ezen a területen is, hogy igazán jól működjön a vállalkozásod.
Kihirdették Az Év webshopja verseny idei győzteseit
-
A megmérettetés záróeseményére szeptember 17-én került sor, amikor is az esemény házigazdája, Gundel Takács Gábor kihirdette az első három helyezett webshopot, valamint a különdíjasokat.
Az Év Webshopja - Complexpress
-
Az Év Webshopja verseny legfontosabb ismérveiről és az aktuális tudnivalókról Rácz Péterrel, a megmérettetés mögött álló Complexpress Logisztika Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk.
Az Év Webshopja
-
Nincs olyan piaci szereplő, aki ne várná már tűkön ülve, hogy felpörögjön a gazdasági élet itthon és a világban. Ennek az élénkülésnek az online kereskedelemben az egyik első katalizátora lehet az Év Webshopja 2021 verseny.
Rácz Péter - Complexpress
-
A Complexpress Logisztika Kft. alapítója és ügyvezetője, Az év webshopja verseny létrehozója.
Az Év Webshopja
-
2020-ban már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Complexpress által életrehívott Az Év Webshopja verseny, amelyen a webáruházak tisztán szakmai alapon, iparágtól és nagyságtól függetlenül mérettetnek meg.