Itt az idő, hogy újra találkozzunk! Közeleg a kosarertek.hu és a Webshippy Fulfilments második szakmai meetupja! Az eseményt szept. 17-én rendezzük a megszokott helyszínen: a Szindbád Közösségi Iroda- és Rendezvénytérben.

A Kosárérték e-kereskedelmi magazin és a Webshippy Fulfillments közös szervezésében megrendezett e-kereskedelmi meetup sorozatunk második eseményén megtudhatod, hogy más kereskedők hogyan indultak el a skálázható növekedés útján, találkozhatsz hasonló gondolkodású online vállalkozókkal és egy támogató közegben megoldást találhatsz az éppen aktuális kérdéseidre, problémáidra.

Vendégeink:

Várkonyi Balázs
Várkonyi Balázs – edigital.hu
Balázst nem kell sokaknak bemutatni: az Extreme Digital ügyvezetőjeként az egyik legnagyobb online sikersztorit rakta össze az elmúlt évek alatt. Mára a cég 9 országban van jelen, online kereskedelmi és logisztikai rendszerük számos díjban és elismerésben részesült.

Heiszer Zsuzsanna

Heiszer Zsuzsanna – hutoszuro.hu
Zsuzsanna mindig is vállalkozó volt, megtapasztalva ennek a létnek minden pozitív és negatív oldalát. Egy napon elhatározta, hogy szabadabb életet szeretne élni, így vágott bele az online kereskedelembe, ahol ma már egy önműködő webshop tulajdonosa.

Virág Gergely – royaltuning.hu
Gergő már a gimi alatt elkezdte próbálgatni a szárnyait az online kereskedelem terén, majd egy kis ideig az autóiparban dolgozott. Ekkor indította el autótuning webáruházát, ami azóta gyönyörűen ível felfelé.

Sok minden mellett hangsúlyt helyezünk arra, hogy e-kereskedőként hogyan érdemes felkészülni közelgő kiemelt vásárlási időszakokra, vagyis a Black Friday-re, az őszi Glamour napokra, és természetesen a karácsonyra.

Beszélgetésünk után kérdezheted az előadókat, a Kosárérték szakértőit és a többi e-kereskedőt sikerük titkáról és lehetőséged lesz 1 percben bemutatni a vállalkozásodat, vagy megosztani az aktuális legnagyobb kihívást az életedben, hátha a közönségből valaki pont Neked tud segíteni.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztráció csak egy kattintás: A meetup.com felületén regisztrálj, vagy lépj be Facebook vagy Google profiloddal és kattints az esemény jobb felső sarkában megjelenő pipára.

Foglald le most a helyed a rendezvényre:

Regisztrálok a Kosárérték e-commerce meetupra!

Ismerkedj meg hasonló gondolkodású online vállalkozókkal és egy támogató közegben találj megoldást az éppen aktuális kérdéseidre, problémáidra!

Részletes program:

17:45-18:15 Regisztráció

19:00 Kerekasztal beszélgetés

20:00 Kötetlen networking

Hogy mégkönnyebb legyen a networking, jelezheted részvételed az esemény Facebook oldalán is! Oszd meg ismerőseiddel, hogy együtt lépjetek a skálázható növekedés útjára!

 

Találkozzunk újra!