Skip to content

trendek

trendspotting
-
Újra növekedési pályára állhat-e a hazai e-kiskereskedelem? Milyen trendek határozzák meg a munkánkat? Továbbra is a nagy nemzetközi politikai és világgazdasági folyamatok dominálják az életünket vagy az e-kereskedők végre újra fókuszálhatnak arra, amihez a legjobban értenek? Mindez kiderül a Kürt Akadémia és a Reacty Digital közös 2024-es Trendspotting kutatásából.
432616450_778391547150122_4463321208093655235_n
-
A globális e-kereskedelmi ágazat, az irányadó trend gyorsan változik. A mögöttünk álló, meglehetősen nehéz tavalyi év után nyilvánvaló, hogy az online vállalkozásoknak lépést kell tartaniuk a legújabb e-kereskedelmi trendekkel és a folyamatosan változó fogyasztói igényekkel.
Logisztika Trenek  2024
-
2024 aligha lesz könnyű év az e-kereskedelem számára, a logisztika pedig mindig is kritikus területe volt az online kereskedelemnek - idén sem lesz ez másképp. Melyek azok a trendek, amelyek 2024-ben kapnak erőre vagy térnek vissza a logisztikával kapcsolatos közbeszédbe? Milyen trendek uralják a logisztikai világot - a globális kereskedelem gerincét?
ünnepi_időszak
-
Az iskolakezdés ugyan rendre felpörgeti az augusztus végi forgalmat, ám az előrelátó kereskedő ilyenkor már a karácsonyi időszak akcióit és kampányait kezdi tervezni. Nem lehet elég korán elkezdeni.
az igazság éve
-
Fordulópont előtt áll a hazai e-kereskedelem. Az elmúlt húsz évben töretlen volt a szektor fejlődése: bár időnként eltérő volt a dinamika, de százalékban nagyjából minden évben kétszámjegyű volt a növekedés. Ez idén szinte biztosan nem marad így.
social media
-
A közösségi média dinamikus és kompetitív tér: muszáj lépést tartani a legújabb áramlatokkal és tisztában lenni a fejlesztésekkel, különben lemaradunk.
Csomagolási trendek: mit vár az EU, hogyan csinálják a webshopok?
-
2022 novemberének végén látott napvilágot az EU által támasztott követelményrendszer, amelynek lényege az eldobható csomagolás visszaszorítása és az újrafelhasználható megoldások alkalmazásának ösztönzése.
8 trend, amire érdemes idén odafigyelni a D2C kereskedelemben
-
Az idei évre is áthúzódó makrogazdasági kihívásokkal küzdő D2C márkák sokféle eszközt bevetnek a minél jövedelmezőbb működés érdekében. Áttekintjük a legfontosabbakat.
E-kereskedelmi kihívások 2023-ra
-
Az év eleji feltöltődés mellé jól jöhet egy csokor kihívás, várakozás a 2023-as évre vonatkozóan, azaz mire készülhetünk az e-kereskedelem terén az előttünk álló évben.
2022-es nemzetközi e-kereskedelmi trendek: mi működött és mi nem?
-
A év végi számvetéshez jó kiindulópont az Ecommerce Fuel 2022-es nemzetközi trendkutatása, mert az eredményei segítenek kicsit kívülről látni mindazt, amire a napi taposómalomban nem igazán jut időnk.